real life mario kart banen branson track 1
Wheels

Dit park heeft maar liefst 14 Real Life Mario Kart banen

Velen van ons zijn er mee opgegroeid: avonden lang met je vrienden tegen elkaar Mario Karten. Maar hoe vet zou het zijn als dit in het echt kon? Daar dachten ze bij Branson Track in Amerika hetzelfde over. Zij hebben namelijk een Go-Kart park met levensechte Mario Kart banen!

Mario Kart

In het park hebben ze maar liefst 12 verschillende kart banen, waarvan elk parcours een apart ontwerp heeft. Van die twaalf banen zijn er 3 banen die jou het nostalgische gevoel van Mario Kart laten herleven. Hoe vet is dat?

De kart banen met flinke hoogteverschillen zijn uniek en nergens ter wereld vind je er zoveel bij elkaar. Kruip dus in de huid van Mario, Toad en Yoshi en ga de strijd aan met je vrienden.

real life mario kart banen branson track 3

Real life experience

Voor de volledige experience kun je wat bananen mee te smokkelen om te gooien. Maar dit wordt door de eigenaren van Branson Track sterk afgeraden. Er bestaat een grote kans dat ze je het Go-Kart Park uit bonjouren.

De vetste banen zijn de Heavy Metal High Rise, Wild Woody, The Lumberjack en de Road Course Track. Ben je dus in Amerika dan is dit zeker een plaats om op de bucket-list te zetten. Bij al deze banen voel het alsof je echt in het spel zit. Tegen wie wil jij racen?

Check de foto’s van de parcours hieronder!

real life mario kart banen branson track 5

real life mario kart banen branson track 4

real life mario kart banen branson track 2

real life mario kart banen branson track 6