Women

Marijn Kuipers maakt selfie van achteren voor haar volgers op Instagram

Marijn Kuipers maakt selfie van derriere voor volgers op Instagram

Marijn Kuipers is een van de mooiste vrouwen van Nederland, en is tot blijdschap van vele fans en volgers zeer actief op social media. Ze weet regelmatig de aandacht op de socials te grijpen door het plaatsen van zinnenprikkelende foto’s van zichzelf. Ze plaatste onlangs een selfie van haar welgevormde bilpartij, en plaatste het resultaat op Instagram. De blondine brengt wederom verleidelijk vuur naar vele tijdlijnen.

FHM Social Media Queen 2022

De 23-jarige blondine werd vorig jaar uitgeroepen tot FHM Social Media Queen 2022, en werd daarmee vereeuwigd in de archieven van het mannenblad. Ze nam het stokje over van de eveneens knappe Nina Warink, die de titel in 2021 in ontvangst mocht nemen. Marijn weet hoe ze voor een camera moet poseren, en heeft inmiddels een sterrenstatus als influencer weten te bewerkstelligen,

Het aantal volgers op haar Instagram-account blijft maar groeien, en ze wordt gevolgd door andere populaire influencers, zoals Danique Hosmar. Marijn heeft ervaring als presentatrice, dus het zal niet vreemd zijn als ze in de toekomst programma’s gaat presenteren, dan zal ze misschien samen met Chantal Janzen op de Nederlandse televisie te zien zijn, wie weet. Tot die tijd timmert ze hard aan haar carrière op social media, en dat gaat haar goed af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers plaatst foto van derrière op Instagram

Marijn Kuipers is een plaatje om naar te kijken, dus haar kiekjes op Instagram kunnen op veel likes rekenen. Op de onderstaande foto zien we de Social Media Queen terwijl ze een selfie van haar derrière maakt. In de caption staat niets meer dan een knipoog, want woorden zijn in dit geval overbodig. Ze heeft een prachtig figuur, dus het zal niemand verbazen dat de post talloze reacties heeft gekregen. Deze dame past zeker tussen de mooiste blondines op internet.

Deze mooie dame is een blijvertje, en is net zoals Doutzen Kroes het bewijs dat er beeldschone dames in Friesland wonen, ze heeft misschien wel de mooiste billen van deze provincie. Marijn ziet er op en top uit in lingerie, maar door haar liefde voor fashion is ze ook vaak te zien in uitdagende pakjes, zoals een catsuit, dat haar lichaam mooi accentueert. Marijn Kuipers is een plaatje om naar te kijken, en daar zijn vele volgers het ongetwijfeld mee eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)