Bekend & Beroemd

Marijn Kuipers daagt volgers uit om af te spreken bij het fietsenhok

Marijn Kuipers fietsenhok
(Foto: Instagram @marijnkuipers)

Marijn Kuipers heeft de harten van velen veroverd als een van de mooiste vrouwen op sociale media. Ze weet regelmatig de aandacht van haar fans en volgers te grijpen door prachtige plaatjes van zichzelf te delen. Ook nu weer veroorzaakt ze opschudding op Instagram. De blondine brengt wederom vuur op vele tijdlijnen. Dit keer met een verleidelijke foto met royale inkijk en de prikkelende tekst: ‘Morgen 12:00 bij ’t fietsenhok’?

Verleidelijke Instagram foto’s

Marijn Kuipers weet als geen ander hoe ze voor de camera moet poseren en heeft inmiddels een sterrenstatus als influencer bereikt. Haar Instagram account blijft groeien, en ze heeft een trouwe schare van honderdduizenden volgers. Daaronder andere bekende influencers zoals Danique Hosmar en Giel de Winter van Stuk TV.

Marijn hoort tot de mooiste blondines op het world wide web, en ze doet niet onder voor Juultje Tieleman of Jade Anna. Dus het zal je niet verwonderen dat kiekjes op Instagram op veel likes mogen rekenen. Zoals de keer dat ze een selfie van haar derrière maakte. Met haar prachtige figuur, hoeft het niemand te verbazen dat ze talloze reacties krijgt. Ze is dan ook een blijvertje op social media. En misschien wordt ze wel net zo wereldberoemd als haar provinciegenoot Doutzen Kroes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers’ fitness account en andere social media

Het is sinds kort dubbel genieten van Marijn op Instagram. Ze heeft namelijk een twee account geopend. Naast al haar drukke bezigheden heeft ze namelijk nog tijd om gezond in de sportschool bezig te zijn. Daarvan kun je meegenieten via haar succesvolle fitness account. Ze werkt zichzelf in het zweet en ook haar volgers krijgen het er warm van.

Haar fitness account telt nu zo’n 48.000 volgers. Nog niet zoveel als haar persoonlijke account (nu 389.000 volgers) maar dat komt vast goed. Daarnaast kun je Marijn volgen op YouTube. Daar heeft ze nu 47.000 abonnees en haar meest bekeken video trok al 282.000 kijkers. Natuurlijk ontbreekt ze ook niet op TikTok waar ze nog meer indrukwekkende bezoekersaantallen trekt: 661.6K volgers en maar liefst 36.1 miljoen likes.

Marijn Kuipers fietsenhok

De FHM Social Media Queen van 2022 slaat weer toe

Het was dan ook geen echte verrassing toen Marijn Kuipers in 2022 werd uitgeroepen tot de FHM Social Media Queen. Ze heeft terecht een plaatsje veroverd op de ranglijst van het gerenommeerde mannenblad. Ze volgde de eveneens knappe Nina Warink op, die in 2021 de titel mocht dragen.

Krijg jij geen genoeg van Marijn Kuipers? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ze is ook te zien in het nieuwste seizoen van Roadtrippers, het avontuurlijke programma van StukTV. Ze neemt het daarin samen met Rijk op tegen Giel en Stefan. De bedoeling van het programma is dat verschillende teams in 20 dagen met een beperkt budget rond de wereld. Dus mocht je jouw afspraakje met Marijn in het fietsenhok mislopen, dan kun je haar altijd nog bij StukTV of 24/7 op haar eigen social media accounts in actie zien.