Media

Marieke Elsinga zet Italië op stelten in vurig rood jurkje

Marieke Elsinga zet Italie op stelten in vurig rood jurkje
(Foto: Instagram / @mariekeelsinga)

Marieke Elsinga, die onlangs haar 37e verjaardag vierde, heeft haar koffers gepakt voor een welverdiende vakantie. De presentatrice, die dagelijks op de radio is te horen, is met een vriendin naar het prachtige Italië vertrokken. Ze bezocht daar de stad Milaan en is niet geheel onopgemerkt gebleven. Marieke wist namelijk de aandacht van een hoop Milanese mannen te trekken met haar outfit.

Marieke Elsinga in vurig rode jurk

Terwijl we hier in Nederland kampen met vrij matig zomerweer, heerst er in het zuiden van Europa in flinke hittegolf. Dat Marieke dus op het juiste moment vertrokken is naar Milaan, is wel duidelijk. Welke plannen de twee vriendinnen hebben is nog een vraag, maar dat het een feestje wordt is een ding dat zeker is. Met het riante salaris van Marieke Elsinga kan ze zich vast wel een uitstapje veroorloven.

Eerder schreef Marieke al in een bericht op Instagram: “Het is weer tijd voor ons jaarlijkse weekend weekendje weg”. De radio dj van Qmusic heeft het qua temperatuur goed getroffen in de Italiaanse stad. Het is er namelijk bloedheet. En of het daar nog niet warm genoeg is, laat Marieke Elsinga de temperaturen verder stijgen. Ze verscheen in een vurig rood jurkje waarmee ze menig Italiaan rode oortjes bezorgde. Bekijk de foto hieronder.

Marieke Elsinga rood jurkje Italie Milaan

Wie is Marieke Elsinga?

Marieke Elsinga is een Nederlandse televisie- en radiopresentatrice, geboren op 12 juli 1986 in Gouda, Nederland. Ze is vooral bekend geworden als radio-dj en presentatrice bij Qmusic en als tafeldame in het televisieprogramma “De Wereld Draait Door”.

Elsinga begon haar carrière in de media als redacteur bij het televisieprogramma “Shownieuws”. In 2015 maakte ze de overstap naar de radio en werd ze een van de vaste gezichten van het populaire radiostation Qmusic. Ze presenteerde verschillende programma’s, waaronder de ochtendshow “Mattie & Marieke” samen met Mattie Valk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga: radio dj en tv-presentatrice

Naast haar werk bij Qmusic, maakte Elsinga ook naam op televisie. Ze was regelmatig te zien als tafeldame in “De Wereld Draait Door” en werd gewaardeerd om haar scherpe en humoristische bijdragen aan het programma. In 2016 won ze de Zilveren Televizier-Ster voor Talent, een prijs die wordt uitgereikt aan veelbelovend televisietalent in Nederland.

In latere jaren heeft Elsinga haar televisiecarrière verder uitgebreid. Ze presenteerde onder andere het programma “Expeditie Robinson” en was een van de vaste presentatoren van het programma “RTL Boulevard”. Ze heeft ook deelgenomen aan het dansprogramma “Dance Dance Dance” en het spelprogramma “Wie is de Mol?”.

Naast haar werk op radio en televisie is Elsinga actief op sociale media en heeft ze een grote online aanhang. Ze staat bekend om haar open en spontane persoonlijkheid, en wordt gezien als een van de bekendste en geliefde mediapersoonlijkheden van Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)