Women

Duitse Maria Hering is de reden waarom mannen graag sporten

Duitse Maria Hering is de reden waarom mannen graag sporten

Het is algemeen bekend dat er in Duitsland mooie vrouwen wonen, maar soms zijn hun ambities groter dan het land zelf, en verhuizen ze naar een plek waar ze hun dromen waar willen maken. De Duitse Maria Hering is in de Verenigde Staten hard op weg om ‘The American Dream’ te leven, want ze is een sportieve schoonheid waar elke Amerikaan wel een personal training van zou willen krijgen.

Personal trainer en influencer

Maria Hering is zonder enige twijfel een van de mooiste vrouwen van Duitsland, want ze is een betoverende verschijning. De blondine heeft van haar hobby haar werk gemaakt, en verruilde Europa voor Amerika om sportieve trainingen in de zon te geven. Ze is inmiddels een bekende verschijning op social media, en dat is niet zonder reden, want Maria ziet eruit om door een ringetje te halen.

Amerikaanse personal trainers, zoals de knappe Summer Soderstrom en eveneens aantrekkelijke Daisy Keech hebben er dus concurrentie bij gekregen vanaf het moment dat Maria zich definitief op het continent vestigde. De knappe Duitse woont en werkt in het zonnige Miami, dat is bij uitstek de plek om personal trainingen te geven, want iedereen wil daar fit en afgetraind op het strand liggen.

Maria Hering verovert ook Instagram

Miami is ook de plaats waar Paige Hansen vandaan komt, dus het zou zomaar kunnen dat de twee elkaar al eens hebben ontmoet voor een intensief onderonsje. De foto’s op de Instagram account van Maria spreken boekdelen, want het is duidelijk dat ze haar trainingen ook op zichzelf toepast. Ze is op veel foto’s in bikini te zien, wat zeker geen straf is voor haar 385K volgers.

Haar vele volgers krijgen regelmatig een kijkje in het jaloersmakende leventje van deze sportieve influencer. Ze is een Duitse parel onder de Amerikaanse zon, want ze ziet er op elk kiekje stralend uit. Ze weet ongetwijfeld net zoals onze eigen Naomy van Beem het beste uit haar klanten te halen, want ze is zelf het afgetrainde uithangbord van haar onderneming.