margot robbie
Women

Bloedmooie Margot Robbie zien we graag schitteren op het witte doek

We kennen de prachtige Margot Robbie vooral dankzij haar rol als Harley Quinn in de film The Suicide Squad. Maar deze beeldschone actrice heeft nog veel meer goede rollen vertolkt. Wij vinden de 31 jarige Australische vooral een genot om naar te kijken, dus zetten we haar graag even in onze schijnwerpers.

Carrière Margot Robbie

Margot Robbie is in 1990 geboren in het Australische Dalby (Queensland). Ze werd een nationale bekendheid door haar rol als Donna Freeman in de soapserie Neighbours, maar haar absolute doorbraak kwam in 2013 toen ze naast Leonardo Dicaprio speelde in de film The Wolf of Wall street.

De bloedmooie actrice werd in 2016 gecast als Harley Quinn in de film The Suicide Squad. Gelukkig volgde hierna nog meer films waarin we haar kunnen bewonderen, zoals Birds of Prey en I,Tonya, waar ze een Oscarnominatie voor kreeg. Er gaan geruchten dat Robbie de rol van een vrouwelijke piraat gaat vertolken in Pirates of the Carribean 6.

Margot Robbie op Instagram

Wij kijken graag naar alles wat ze doet en hebben daarom met veel plezier gezocht naar foto s van deze superster. Ze heeft in juni vorig jaar besloten om een pauze op social media in te lassen, maar gelukkig zijn er genoeg fans die het beste van de actrice wisten te verzamelen.

Wij hebben onze eigen selectie gemaakt van de mooiste foto’s van deze getalenteerde, maar vooral zeer aantrekkelijke actrice. We kunnen niet wachten tot ze wederom op het witte doek verschijnt, maar tot die tijd hebben we de onderstaande foto’s om de pijn van het wachten te verlichten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken