Film & Serie

Mare of Easttown op HBO Max – kijken of skippen?

mare of easttown hbo max

Het is moeilijk om een ​​genre te vernieuwen dat zo oud is als een detective drama. Hoewel Mare of Easttown het klassieke detectiveverhaal niet opnieuw heeft uitgevonden, is het wel één van de betere detectives series die wij ooit hebben gezien. Dit komt voornamelijk door de uitstekende acteerprestatie van Kate Winslet.

Mare of Easttown op HBO Max

In het gehucht Easttown onderzoekt Mare, de enige rechercheur bij de lokale politie, de recente moord op tienermoeder Erin McMenamin, die mogelijk verband houdt met de verdwijning van twee andere jonge vrouwen in het stadje. De zachtaardige county-detective Colin Zabel wordt ingeschakeld om te helpen met de zaak.

Hoewel Mare hem op het begin vooral een ergerlijke jongeman vindt, krijgt ze uiteindelijk toch sympathie voor de opgewekte agent die haar op te hielen zit. Het mysterie van de show is op zichzelf al bewonderenswaardig, maar wat deze serie vooral boeiend maakt, zijn de wendingen in Mare haar leven.

Mare of Easttown – kijken of skippen?

Mare vecht in deze serie namelijk niet alleen tegen de moordenaar, maar ook tegen haar even demonen. Ze probeert het trauma en verdriet van de dood van haar jongste kind te verwerken. Nu voedt een gescheiden Mare haar 4-jarige kleinzoon op met de hulp van haar moeder Helen en tienerdochter Siobhan.

Mare of Easttown is zo’n serie die je vanaf begin tot eind op het puntje van je stoel laat zitten. De meningen zullen erover verschillen, maar voor ons is dit ongetwijfeld één van de beste detectiveseries die ooit gemaakt is. Daarom raden we iedereen aan om deze serie te gaan kijken.

mare of easttown

Films en series op HBO Max

Er zijn weinig streamingdiensten waar zoveel goede titels op te vinden zijn dan op HBO Max. Dat is ook precies de reden waarom we bijna wekelijks schrijven over de nieuwste en beste titels die gaan uitkomen. Houdt daarom onze website goed in de gaten, of check eens één van deze artikelen: