Kijk binnen in de 100 miljoen kostende mansion van Drake 1
Life

Kijk binnen in deze 100 miljoen kostende mega villa van Drake

Drake is misschien wel de grootste artiest van het afgelopen decennium. Met tientallen hits, uitverkochte stadions en honderden miljoenen dollars heeft de beste man het goed voor elkaar. Daarom heeft hij zichzelf onlangs beloond met een bizar dik huis. Hij noemt het zelf “The Embassy” en als je de video ziet snap je waarom.

The Embassy

Champagne Papi, zoals Drake zichzelf noemt op Insta, heeft deze mansion voor ongeveer 100 miljoen gekocht en flink lopen verbouwen. Wat je dan krijgt? Een van de dikste huizen die wij ooit in ons leven hebben gezien. Drake verdiende vorig jaar 75 miljoen dollar en heeft dat direct geïnvesteerd in dit huis. Hij wil namelijk een zogenaamde legacy bouwen en daar past een huis bij wat honderden jaren blijft staan.

Een kijkje in het huis laat zien dat Drake een extravagante levensstijl heeft. Met extreem veel marmer, kroonluchters van Swarovski, zwembaden en bijvoorbeeld een indoor basketbalveld dat exact de NBA afmetingen heeft. Drake is namelijk een groot basketbal fan en was betrokken bij het Raptors team uit Toronto dat vorig jaar de NBA-finals won.

In deze video neemt Ferris Rafauli je mee in Drake’s Embassy. Ferris is de architect en het brein achter dit nieuwe stulpje van de Canadees. Bekijk de video hieronder en laat je verbazen over pure rijkdom en over de top luxe.