Mannenweekend? Voor €5000 p.p. zit je 4 dagen lang met 60 vrouwen op een privé-eiland!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Geen inspiratie voor je aankomende mannenweekend? Wij helpen je wel even uit de brand. Hoe klinkt dit je in de oren; een vierdaags feest op een verlaten eiland in Colombia met 60 vrouwen? Alcohol, eten en voorbehoedsmiddelen zijn bij de prijs inbegrepen. 

Het bedrijf Good Girls Company organiseert de reis al voor de tweede keer. Voor een bedrag van 5.000 euro zit je van 24 tot en met 27 november op een privé-eiland vol seks, drugs, drank, eten en muziek.

Het 4-daagse festijn bestaat uit tal van feestjes en er is zelfs een jacht met dj’s aanwezig. Je zult dit reisje wel gaan voelen in je portemonnee, maar in ruil daarvoor krijg wel een villa, kingsize bed, champagne, drank, gratis diners en spa baden. Klinkt als muziek in de oren toch?!

Check de video hieronder!

SourceGUYS

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....