Style

5 van de populairste mannen kapsels in 2021

mannen kapsels 2021

Het is voor de moderne man belangrijk om mee te gaan met de nieuwste haarstijlen voor mannen. Als je op zoek bent naar een nieuwe stijl die bij je look past, zal je in de handen wrijven bij het zien van deze verzameling populaire mannen kapsels. Bekijk de nieuwste trends op het gebied van herenkapsels om de look te vinden die bij jouw haartype en lengte past.

Populaire mannen kapsels 2021

De klassieke look die al jaar en dag populair is bij ons kerels is natuurlijk het opgeschoren kapsel. Je kent het wel, kort aan de zijkant en langer aan de bovenkant. Maar dat is nog maar het begin. In dit artikel nemen we je mee in de nieuwste trends op het gebied van herenkapsels in de komende tijden.

1. High Fade kapsel

In feite is de High Fade een gladde scheerbeurt langs de zij- en achterkant van je hoofd. Deze loopt helemaal door tot de haarlijn tussen je slaap en de bovenkant van je oren reikt. Een tijdloze look die je kan combineren met talloze soorten stijlen.

2. Side Part kapsel

Deze haarstijl heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan. Dit kapsel dateert terug tot aan 1910. Vandaag de dag is dit kapsel nog mateloos populair bij duizenden mannen. Dit komt omdat het een stijl is die ontzettend veelzijdig is. Het is passend bij zowel formele als informele situaties.

3. Buzz-cut kapsel

De buzz-cut is een term die wordt gebruikt om korte haarstijlen aan te duiden. Je kunt dit kapsel herkennen doordat de haarlengte op alle delen van het hoofd ongeveer gelijk is. De laatste jaren zie je deze makkelijke, maar stijlvolle look steeds vaker voorbij komen in het straatbeeld.

4. Bro Flow kapsel

De naam is bijna even mooi als het kapsel zelf. De Bro Flow dankt de naam aan het feit dat het haar naar achteren lijkt te ‘flowen’. Houd je van lang haar? Maar ben je tegelijkertijd op zoek naar iets wat ook goed werkt op bijvoorbeeld kantoor? Dan is de Bro Flow de ideale keuze.

5. Comb over kapsel

De Comb over is een stijl waarbij het haar naar één kant wordt gekamd en gepaard gaat met een korte scheiding aan de zijkant. Het mooie aan dit kapsel is dat het vrijwel bij ieder type hoofd past. Dit is dus een stijl die bijna elke man wel kan hebben.

Stijltips en herenkapsels voor moderne mannen

Als we het hebben over stijltips, dan praten we natuurlijk niet alleen over de meest populaire haarstijlen. Anno 2021 is het voor de moderne man belangrijk om op de hoogte te zijn op het gebied van mode. Hoe je bijvoorbeeld een stropdas of vlinderdas kan knopen, om maar iets op te noemen. Of ben je toch meer op zoek naar kledingtips? Houdt onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste stijltips.