De gruwelijkste route en bezienswaardigheden door West-Amerika
Travel

Manly’s Trips & Tips: een adembenemende reis door West-Amerika

Van feesten in Las Vegas tot het meest indrukwekkende natuurgeweld in de Grand Canyon: in West-Amerika vind je het allemaal. Een reis door dit monumentale gebied verzekert je van een ongekend avontuurlijke tijd. Hier vind je de mooiste route door West-Amerika met alle bijbehorende bezienswaardigheden om van je bucket-list af te strepen.

Vier je reis in Las Vegas

Om je reis door West-Amerika een feestelijke aftrap of juist een knallend einde te geven zit je helemaal goed in Las Vegas. Meer dan genoeg gave opties om een gokje te wagen, de Strip te bekijken, toffe shows te bezoeken en nog veel meer. Onder het genot van een sterke borrel of met uitzicht op een mooie vrouw. Wat je maar wil beleven, in Las Vegas vind je het!

De gruwelijkste route en bezienswaardigheden door West-Amerika

San Francisco & Los Angeles

Nog 2 mooie stops voor je rondreis voor West-Amerika: San Francisco en LA. In San Francisco vind je allerlei variërende bezienswaardigheden zoals de Golden Gate Bridge en park, Alamo Square en Pier 39, waar de zeehonden van de zon liggen te genieten. De bruutste plek om in San Francisco te bezoeken is met stip op 1 Alcatraz, waar je ook een tour doorheen kan krijgen.

In de stad waar American Dreams tot leven komen, Los Angeles, vind je Hollywood, waar je de filmstudio’s kan bezoeken. In LA kan je ook door Beverly Hills touren, relaxen op Venice Beach of je uitleven in de pretparken van deze pretparkhoofdstad.

De bruutste natuurparken

Van geweldige steden naar de rauwe natuur. Wat dat betreft heeft West-Amerika veel indrukwekkende plekken te bieden. Bij een rondreis door West-Amerika via tenzingtravel.nl zul je die dan ook geheid bezoeken.

De gruwelijkste route en bezienswaardigheden door West-Amerika

Grand Canyon en Red Rock Canyon

Een van de meest bekende aanraders blijft de Grand Canyon. Mocht je daar niet aan toe komen, is Red Rock Canyon een waardige plaatsvervanger voor een goede dosis rotsformaties.

Yosemite & Sequoia national park

Voor adembenemende natuur ben je bij Yosemite national park en Sequoia national park op de juiste plek. In Yosemite trek je van gletsjers naar watervallen terwijl je alle hoogtepunten van het park bewondert.

Het hoogste bos ter wereld vind je in Sequoia national park. Hier vind je torenhoge mammoetbomen, inclusief de allergrootste boom ter wereld. De bijzondere wildlife en bezienswaardigheden die je hier vindt maken het plaatje compleet. Veel bruter dan deze natuurparken wordt het niet.

Yellowstone National Park

De gruwelijkste route en bezienswaardigheden door West Amerika 1

Een ander soort indrukwekkend natuurgeweld vind je in Yellowstone National park. Hier kom je oog in oog te staan met geisers, hot springs, bizons en veel meer gruwelijke natuur.

Extra tip: verleng je reis naar Hawaii

Mocht je toe zijn aan een mooie maar minder intensieve locatie, dan is Hawaii ideaal om in een prachtige omgeving te relaxen. Vanaf de westkust in Amerika ben je al best dichtbij. Alle ingrediënten voor een goede zonvakantie vind je hier: een tropisch klimaat, prachtige stranden, mooie snorkel- en duiklocaties en meer mooie natuur.