Manly’s Mooiste #14: Yasmin Verheijen

Home Women Manly's Mooiste #14: Yasmin Verheijen

Nummer 14 is in Nederland een legendarisch nummer. Vanaf nu is het ook een legendarische Manly’s Mooiste. We hebben vandaag namelijk een voormalig Miss Nederland die we in het zonnetje willen zetten: Yasmin Verheijen. In 2014 werd zij verkozen tot mooiste vrouw van ons land. 6 jaar later zou ze met gemak nog steeds mee kunnen voor die titel. Vandaag is ze in ieder geval gekroond tot Manly’s Mooiste.

Yasmin Verheijen- Voormalig Miss-Nederland

Yasmin Verheijen is nog steeds model en woont tegenwoordig in Londen. Ze reist daarnaast de wereld rond en schiet hier de mooiste plaatjes voor haar 50.000 volgers. Ze leeft echt vanuit haar koffer zoals ze zelf zegt en is nog op zoek naar haar droomhuis. Ze heeft echter een groot zwak voor Bali, een eiland naar haar hart. Daar kunnen wij ons op zich wel iets bij voorstellen.

Zoals Bali Yasmin’s hart heeft gestolen, zo heeft Yasmin ons hart gestolen. Een hele goede reden om haar vandaag dus even extra in het zonnetje te zetten. Ze is een mix van Hindoestaans, Duits, Indonesisch en Chinese roots. Een combinatie die je niet vaak ziet en daardoor heeft onze Yasmin iets mysterieus.

Omdat we geen genoeg krijgen van Yasmin, en we jullie dag nog iets mooier willen maken, hebben wij onze favoriete foto’s van deze superster op een rijtje gezet. Enjoy mannen!

LEES MEER