victoria de angelis Måneskin topless
Women

Bassiste van Eurosong-winnaar Måneskin breekt internet met topless foto’s

De Italiaanse muziekgroep Måneskin ken je wellicht van hun overwinning op het Eurosongfestival. Dat is een evenement waar wij niet voor thuis blijven, al zijn er toch genoeg redenen om te kijken. Måneskin is vooral interessant vanwege de bassiste: Victoria De Angelis. Haar populariteit groeit enorm op Instagram en dat komt vooral vanwege haar gewaagde foto’s.

Victoria de Angelis: bloedmooie bassiste van Måneskin

Victoria De Angelis is de Italiaanse bassiste van de groep. Zij richtte met Thomas Raggi in 2015 de rockgroep Måneskin op, welke onder haar leiding al snel succesvol werd. Eerst deden ze mee aan de Italiaanse X Factor. Daarna schreven ze geschiedenis op het songfestival.

Geen wonder dat Victoria razendpopulair is op social media. Net het songfestival groeide haar Instagram-account naar 3,3 miljoen volgers. Dat komt voor een groot gedeelte door haar gewaagde foto’s. Laten we het er op houden dat ze in ieder geval verre van preuts is.

Topless foto’s van Victoria de Angelis

Victoria heeft er namelijk een handje van om topless foto’s te posten. Ze doet dit heel erg slim, met tactische sterretjes en stickers om nog net binnen de richtlijnen van Instagram te blijven. Daar zijn we enorm blij mee, het zou namelijk een doodzonde zijn als haar account verwijderd zou worden.

Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden hebben we hieronder een aantal leuke foto’s van Victoria op een rijtje gezet. Dan begrijp je direct wat we bedoelen. Enjoy!