Living

Dikke mancave ‘The Loft’ staat nu te koop in Groningen

Dikke mancave The Loft staat nu te koop in Groningen

Een eigen mancave is de droom van elke man. Het liefst bouw je jouw mannenhol natuurlijk zelf maar dat kost wel mega veel tijd. Wij hebben nu een kant-en-klare droomcave te gevonden.  Deze woning heet ‘The Loft’ en is een garantie voor mooie dagen met je maten. Hier kun je al jouw vrienden uitnodigen om keihard te komen chillen.

De ultieme mancave

De mancave is te vinden in Groningen. ‘The Loft’ heeft een industriële vibe vol toffe meubelstukken. De loft is 420 m2 groot en heeft internationale allure. Daarnaast is de woning te vinden op een van de meest populaire locaties van Groningen. Geen wonder dat dat ook wat mag kosten.

Je betaalt niet alleen voor de woning, ook het interieur is ingegrepen. Deze unieke meubels zijn tussen de 250.000 euro en 300.000 euro waard. Met hele toffe gadgets, een eigen club met draaitafels, een keuken waar menig chef jaloers op zal zijn en een hele dikke woonkamer.

mancave_loft

Muur vol munten

Het meest unieke aan deze woning is de muur bij de bar. Dit is een stijlvolle muur waarmee je iedereen weg zal blazen. Het is namelijk een muur met allerlei verschillende soorten munten. Van euro’s tot vreemde buitenlandse valuta’s. In totaal hangt er maar liefst 20K euro’s aan de muur. Unieker ga je het niet vinden.

De totale kosten van de mancave ligt net onder een miljoen: 995.000,- euro. Daarmee is de loft al helemaal ingericht en heb je vier grote slaapkamers. Als je dus allemaal een kwart miljoen legt ben je er al. Nu nog drie rijke vrienden vinden. Je kunt hier bieden op de mancave. Check hieronder alle foto’s van deze unieke woning:

mancave_loft

mancave_keuken

mancave_bar

mancave_loft

mancave_munten