man vs. bee netflix
Netflix

Rowan Atkinson’s Man Vs. Bee is een serie om naar uit te kijken

De iconische acteur en komiek Rowan Atkinson speelt de hoofdrol in een nieuwe comedyserie die een beetje doet denken aan zijn Mr. Bean dagen. In Man Vs. Bee belandt hij in een totale oorlog met een bedreigde diersoort. Je kan al raden welk dier – een bij.

Rowan Atkinson & Will Davies

De serie is bedacht door Rowan Atkinson en geschreven door Will Davies. We vermeldden deze al eerder in de beste Netflix series in juni. De twee hebben hun handen wederom ineen geslagen na de succesvolle maar ronduit bizarre Johnny English-trilogie. Ben je bekend met de films? Dan weet je wat je kan verwachten van hun nieuwste project.

Wat we tot nu toe in de trailer hebben kunnen aanschouwen, is dat Atkinson tijdens zijn werk als huisoppas van een rijk koppel steeds meer gefrustreerd raakt door een rondvliegende bij. Als we kijken naar zijn eerdere rollen, met name die van Mr. Bean, kunnen we raden dat dit uitloopt op een totale chaos.

man vs. bee

Man Vs. Bee op Netflix

De synopsis luidt als volgt: De lieve maar onhandige vader Trevor heeft een nieuwe baan als huisoppas. Zijn eerste opdracht is een luxueus herenhuis vol met kunstwerken, klassieke auto’s en een hond genaamd Cupcake. Als er echter een bij op het toneel verschijnt, heeft Trevor het maar moeilijk om alles onder controle te houden.

Zal zijn rivaliteit leiden tot rampzalige gevolgen? En welke onherstelbare schade wordt daarbij aangericht? Zie hoe de chaos zich ontvouwt in deze spannende comedyserie van een aantal korte afleveringen. Man Vs. Bee is vanaf 24 juni te bekijken op Netflix.

Nieuwe films en series op Netflix

24 juni duurt natuurlijk nog wel even. We kunnen ons daarom voorstellen dat je op zoek bent naar nieuwe inspiratie tot die tijd. Gelukkig voor jou schrijven wij bijna dagelijks over de nieuwste films en series die uitkomen op bijna alle streamingdiensten. Lees daarom ook eens één van deze artikelen: