Makro elektrische Mercedes Benz vrachtwagen speelgoed
Tech

Makro verkoopt spotgoedkope Mercedes-Benz vrachtwagen voor kids

Makro komt deze week met een wel heel harde aanbieding: een volledig elektrische Mercedes-Benz vrachtwagen voor een prikkie. Zo kan je kleine al vroeg z’n eerste ritjes maken.

Jong geleerd is oud gedaan. Met dat in het achterhoofd maakte Mercedes-Benz deze elektrische vrachtwagen voor kids. Normaliter is dit speelgoed stevig aan de prijs, maar Makro heeft ‘m deze week in de folder voor maar 239 euro.

Alles erop en eraan

De Mercedes-Benz Actros komt met een 12 volt accu, versnellingen, vierwielaandrijving en een maximale snelheid van 6 km/u. Maar dat is lang niet alles. De vrachtwagen is tevens voorzien van een mp3- en USB-aansluiting en heeft een afstandsbediening en geheugenkaartconnector.

Makro elektrische Mercedes Benz vrachtwagen speelgoed 2

De volledig elektrische vrachtwagen heeft een afmeting van 126 x 68 x 102 cm en is daardoor geschikt voor koters vanaf 3 jaar. Wordt je helemaal gek van het thuiszitten tijdens de lockdown? Er is niemand die je tegenhoudt er zelf een rondje in te scheuren.

De vrachtwagen wordt in de volgende Makro vestigingen verkrijgbaar: Amsterdam, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Duiven, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Nuth, Vianen en Wateringen.