Makro verkoopt spotgoedkope Mercedes-Benz vrachtwagen voor kids

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Makro komt deze week met een wel heel harde aanbieding: een volledig elektrische Mercedes-Benz vrachtwagen voor een prikkie. Zo kan je kleine al vroeg z’n eerste ritjes maken.

Jong geleerd is oud gedaan. Met dat in het achterhoofd maakte Mercedes-Benz deze elektrische vrachtwagen voor kids. Normaliter is dit speelgoed stevig aan de prijs, maar Makro heeft ‘m deze week in de folder voor maar 239 euro.

Alles erop en eraan

De Mercedes-Benz Actros komt met een 12 volt accu, versnellingen, vierwielaandrijving en een maximale snelheid van 6 km/u. Maar dat is lang niet alles. De vrachtwagen is tevens voorzien van een mp3- en USB-aansluiting en heeft een afstandsbediening en geheugenkaartconnector.

Makro elektrische Mercedes Benz vrachtwagen speelgoed 2

De volledig elektrische vrachtwagen heeft een afmeting van 126 x 68 x 102 cm en is daardoor geschikt voor koters vanaf 3 jaar. Wordt je helemaal gek van het thuiszitten tijdens de lockdown? Er is niemand die je tegenhoudt er zelf een rondje in te scheuren.

De vrachtwagen wordt in de volgende Makro vestigingen verkrijgbaar: Amsterdam, Barendrecht, Best, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Duiven, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nieuwegein, Nijmegen, Nuth, Vianen en Wateringen.

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...