Makita koffiezetapparaat met accu
Tech

Makita’s koffiezetapparaat met accu gebruik je waar je maar wilt

Doe-het-zelvers zullen bij het horen van de naam Makita waarschijnlijk meteen denken aan boormachines, multitools en ander elektrisch gereedschap. Daar staat de Japanse fabrikant tenslotte bekend om. Wat minder bekend is het Makita koffiezetapparaat, dat met een accu werkt en waar je maar ook bent verse koffie voor je zet.

Makita koffiezetapparaat met accu

Het feit dat het koffiezetapparaat een accu heeft, is meteen ook het grootste voordeel van de machine. Dat betekent namelijk een vers bakkie tijdens het klussen, in het park of op vakantie, zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact.

Iets anders dat de accu ontzettend handig maakt, is het feit dat hij uitwisselbaar is met de accu’s van een reeks andere Makita producten. Dat betekent dat je letterlijk de accu van je boormachine, schuurmachine of cirkelzaag in het koffiezetapparaat kunt stoppen als de nood aan de man komt en je echt even een kopje kunt gebruiken.Makita koffiezetapparaat met accu

SHOP NU VOOR 85,99 EURO

Koffiepads en verse bonen

Met Makita’s koffiezetapparaat kun je zowel aan de slag met pads als met versgemalen koffie. Een volle accu is goed voor 3 koppen koffie van 160 ml om je weer even vooruit te krijgen. Met een 18 V batterij zou je energie boost in zo’n 5 minuten klaar moeten zijn.

Compatibele accu’s

Zoals gezegd kun je ook de accu van andere apparaten gebruiken om de koffiemachine te poweren. Het apparaat werkt met zowel CXT (alleen 4 Ah) en LXT accu’s van 14,4 en 18 V.

Dat betekent helaas ook dat er accu’s zijn, die je niet zomaar in het apparaat kunt stoppen. Zo kun je BL1020B, BL1021B, BL1415 en BL1815 accu’s maar beter in hun eigen Makita tools laten.Makita koffiezetapparaat met accu

SHOP NU VOOR 85,99 EURO

Toch een kopje meer

Makita’s koffiezetapparaat is vooral handig omdat je hem makkelijk buiten kunt gebruiken. Als je gewoon thuis bent, zijn er natuurlijk handigere apparaten om ongestoord zoveel koffie te lurken als je maar wilt. Check bijvoorbeeld deze Delonghi Volautomaat koffiemachine, die je op het moment bij Lidl kunt scoren met een behoorlijke korting.