Film & Serie

Makers van Lord Of The Rings zijn op zoek naar oerlelijke mensen om orcs te spelen

Makers van Lord Of The Rings zijn op zoek naar oerlelijke mensen om orcs te spelen

Lord Of The Rings blijft een van de beste verhalen die ooit verfilmd is. Heb jij altijd al de droom gehad om eens in zo’n film te spelen? Dan is dit jouw kans! Amazon gaat namelijk een nieuwe LOTR-serie produceren en is op zoek naar een specifieke soort acteurs en actrices. Ze zijn namelijk op zoek naar mensen die orcs en kobolden kunnen spelen.

Ze zoeken dus niet de ‘gewone’ Hollywood looks. Een perfecte kans om het dus alsnog via een andere weg in Hollywood te maken. De makers spreken over mensen die er ‘anders’ uit zien, een wel hele politiek correcte manier om het te verwoorden.

Een van de casting bedrijven verwoord het als volgt: “We zijn op zoek naar mensen die ofwel minder dan 1,50 meter lang zijn, of meer dan 1,82 meter lang zijn. Ze moeten ook bezitten over een aantal opvallende kenmerken, zoals ‘prachtige neuzen’ of ‘karaktergezichten’.

Er is ook nog een tweede casting waarbij ze op zoek zijn naar rimpelige gezichten en harige mensen. Als jij beide hebt dan ben je de ultieme orc. Ook zoeken ze lange lenige dansers, gedrongen gemeen uitziende motorrijders en roodharigen. Geef je snel op want er zijn veel mensen die zich hier perfect voor lenen, kijk maar eens om je heen. Je krijgt er natuurlijk ook voor betaald, 175 euro per dag wordt er aan je uitgekeerd als je meedoet. Tag degene die het eerste in je opkwam!