maan
Women

Maan trakteert haar Instagram volgers op foto van onvergetelijke avond

Onze favoriete zangeres Maan heeft weer wilde nacht in Amsterdam achter de rug. Volgens deze prachtige dame was het een avond om zelfs nooit meer te vergeten. Dit is overigens niet de eerste keer dat de voormalig Voice winnares haar volgers meeneemt in haar persoonlijke leven.

Carrière Maan

De carrière van de 24-jarige zangeres is de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt. Ze vult bijna alle zalen van Nederland. En dat komt omdat Maan heeft bewezen een hitmachine te zijn. Sinds de uit Bergen afkomstige Maan in 2016 The Voice Of Holland won is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse pop-cultuur.

Sindsdien heeft ze een heleboel gouden platen aan de muur hangen. Ook werd ze in 2019 bij de 100%NL Awards tot ‘Beste zangeres van het jaar’ benoemd. Die sterrenstatus heeft ze nogmaals bewezen op 24 oktober in Paradiso, met een geweldig optreden. Dat geweldige nieuws moest natuurlijk gedeeld worden met al haar volgers.

Instagram Maan

En dat zijn niet zomaar een paar volgers. Inmiddels is de zangeres uitgegroeid tot een Instagram tycoon met bijna 1 miljoen volgers. Geen wonder dus dat bijna al haar shows vanaf moment één altijd stijf uitverkocht zijn. Hoewel Maan normaliter niet heel actief is op Instagram, mocht dit nieuws natuurlijk niet uitblijven.

Daarmee neemt ze geen voorbeeld aan de andere Influencers uit ons land. Die posten er namelijk op los. Bijvoorbeeld de populaire influencer is Juultje Tieleman, die regelmatig schaars gekleed op de foto verschijnt. Dat geldt overigens ook voor onze eigen Yolanthe Cabau, die allesbehalve vies is van een beetje bloot.

Dat neemt niet weg dat er niks te genieten valt op de Instagram van onze favoriete Nederlandse zangeres. Wij hebben een mooie selectie gemaakt van de allermooiste foto’s van deze knappe dame. We zullen je niet langer in spanning houden. Laten we wat liefde geven aan Maan: