Bekend & Beroemd

Even voorstellen: Lynn Hermanussen is de nieuwe verovering van Gio

lynn-hermanussen-nieuwe-vriendin-gio
(Foto: Instagram @lynnhermanussen)

Nog geen maand geleden was de breuk tussen Gio Latooy en Jade Anna het gesprek van de dag. Maar nu is Gio opnieuw verliefd. Tijdens een influencer-reis naar Frankrijk ontmoette hij de bloedmooie blondine Lynn Hermanussen, en Gio maakt zeker geen geheim van zijn nieuwe liefde. Wie is Lynn Hermanussen en wat doet ze in het dagelijks leven?

Gio’s verleden en populariteit

Gio Latooy ken je vast als een van de bekendste YouTubers van Nederland. Hij heeft een enorme aanhang op social media zoals YouTube en Instagram en verdient daar een prettig inkomen mee. Ook zijn voormalige vriendinnen Jade Anna en Juultje Tieleman zijn beide social media-sterren met meer dan een miljoen volgers. Maar Gio lijkt geen tekort te hebben aan potentiële partners, en na zijn recente breuk had hij niet echt veel tijd nodig om zijn wonden te likken.

Gio’s YouTube-video’s stonden vaak in het teken van zijn vriendin Jade Anna, en vooral als Jade in bikini te zien was trok dat veel kijkers. Goed nieuws voor de liefhebbers van blonde mooie vrouwen in bikini’s: met Lynn Hermanussen heeft Gio een waardige opvolgster voor Jade en Juultje gevonden.

lynn-hermanussen-nieuwe-vriendin-gioLynn Hermanussen is de nieuwe vlam van Gio

Een maand na de breuk met Jade Anna lijkt Gio alweer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens een influencertrip naar Frankrijk liep hij de blonde Lynn Hermanussen tegen het lijf en dat lijkt ons sowieso al een fijne ervaring. Het schijnt dat Lynn op dat moment al een vriend had, maar die was blijkbaar al snel vergeten in het bijzijn van Gio. In een video bespraken ze al snel openlijk hun liefde.

En met een gunstige bijwerking voor Lynn, want het aantal volgers van Lynn op Instagram steeg van 165.000 naar 170.000 in slechts één dag. En inmiddels staat de teller al op 179.000. Lynn is niet zomaar de eerste de beste blondine. De 21-jarige Nederlandse studeert Communicatie in Nijmegen, en ze heeft inmiddels dus een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media opgebouwd.

lynn-hermanussen-nieuwe-vriendin-gio

Reacties van de fans

Natuurlijk hebben de fans van Gio veel te zeggen over deze nieuwe ontwikkeling. Sommigen keuren de relatie goed en prijzen Lynn’s uiterlijk, terwijl anderen speculeren over Gio’s voorkeur voor blonde vrouwen. Er zijn zelfs grappen gemaakt over Gio als de Nederlandse versie van de Amerikaanse komiek Pete Davidson.

In ieder geval lijkt Gio’s nieuwe relatie met Lynn Hermanussen een nieuwe, opmerkelijke wending te geven aan zijn on- en offline leven. En zoals altijd zullen we moeten afwachten hoe deze nieuwe liefde zich zal ontwikkelen. Maar hoe dan ook, Gio en Lynn zijn voorlopig het nieuwste powerkoppel in influencerland, en we verwachten niet anders dan dat we nog veel van die twee gaan horen. In deze video (vanaf minuut 21:30) maken Gio en Lynn bekend dat ze aan het daten zijn en het leuk hebben samen.