Aldi heeft nu deze luxe wijnkoelkast in de aanbieding
Food & Drinks

Aldi heeft nu deze luxe wijnkoelkast in de aanbieding

Er zijn veel redenen om een luxe wijnkoelkast in huis te nemen. Ten eerste houdt het jouw wijnen op de juiste temperatuur. Ten tweede staat het gewoon enorm volwassen en mooi in jouw woonkamer. Het kan een huis echt naar een nieuw niveau tillen. Wat vaak balen is? Dat deze wijnkoelkasten extreem duur zijn. Maar Aldi komt jou uit de brand helpen met een hele dikke aanbieding.

Luxe wijnkoelkast- de nieuwste aanbieding van de Aldi

De Aldi komt wel vaker met toffe aanbiedingen. Denk aan deze Air Lounger of deze pizza-oven. De nieuwste aanbieding is de luxe wijnkoelkast. Een aanbieding die als geroepen komt met de warme temperaturen komende week.

Aldi heeft nu deze luxe wijnkoelkast in de aanbieding 1

Een luxe wijnkoelkast stond bij ons al een tijdje op de verlanglijst. Ben jij dol op een wijntje? Deze wijnkoelkast van de Aldi heeft alles wat je nodig hebt. Met een breedte van 49 cm en hoogte van 54 cm passen er twaalf wijnflessen in. Je kunt dus goed voor de dag komen als je thuis een feestje geeft. Het formaat van de wijnkoelkast is perfect voor bijvoorbeeld een salontafel.

Daarnaast heeft Aldi overal aan gedacht met deze koelers. Je kunt de flessen op de vier bijgeleverde houten schappen leggen, ze zullen daarom niet van hun plek verplaatsen. Om de wijnkoelkast een luxe uitstraling te geven is er een led-verlichting ingebouwd.

Luxe wijnkoelkast- jouw wijnen altijd op de perfecte temperatuur

Wat zijn de perfecte temperaturen voor jouw favoriete wijnen? Deze wijnkelder heeft een temperatuurbereik van minimaal 7°C tot maximaal 18°C. Rode wijn kun je het beste bewaren op ongeveer 14 tot 18 graden. Ben je meer een fan van witte wijn? Flessen witte wijn kun je het beste bewaren op 7 tot 12 graden. Als je jouw wijn op de perfecte temperatuur bewaart drink je de wijn op z’n allerlekkerst.

Om de temperaturen goed te reguleren is er een display toegevoegd in het midden van de koeler. Op deze display kun je makkelijk aflezen welke temperatuur de koelkast heeft. Je kunt op de display de temperatuur instellen voor allebei de zones. Ook de lampjes kun je zelf aanpassen zodat deze alleen aanstaan wanneer jij dat wilt.

Ben je al overtuigd? Dan moeten we het alleen nog even over de prijs hebben. Deze luxe wijnkoeler kost namelijk maar €149,00 euro bij de Aldi. Vanaf 19 september kun je hem kopen. Wees er snel bij, we verwachten namelijk dat de koelers als warme broodjes over de toonbank gaan.

 

Aldi heeft nu deze luxe wijnkoelkast in de aanbieding