Funda

Zien: eigenaresse luxe penthouse zet haar looks in voor verkoop op Funda

luxe-penthouse-eindhoven-marilyn-monroe
Foto: Funda

Het internet is dé plek om jouw huis onder de aandacht te brengen. Toch lijkt de woningmarkt de laatste tijd wat minder hot en lijkt er meer voor nodig om in de spotlights te staan. De eigenaresse van dit Eindhovense penthouse besloot het daarom over een andere boeg te gooien. Zij zet namelijk haar classy looks in om de foto’s nog meer op te laten vallen op Funda. Het resultaat? Een woning die helemaal viraal gaat op internet.

Fonda-woning in Marilyn Monroe stijl

Het gaat om een luxe penthouse, gelegen aan het bekende Brainport-Eindhoven. Het penthouse heeft een opvallende stijl en dit zal dan ook zeker te maken hebben met de huidige eigenaresse. Deze dame noemt zichzelf de Coco Chanel van Eindhoven, ‘La Strijbosch’, en besloot om het huis na 10 jaar woonplezier van de hand te doen.

Volgens deze ‘La Strijbosch’ is het een penthouse wat niet zou misstaan in Miami, Monte-Carlo, Sydney of Parijs. De woning ligt op 90 meter hoog en is daarmee direct het hoogste penthouse van de stad. Je hebt dus een prachtig uitzicht over het ‘Parijs’ van Brabant. De plafonds zijn tot wel 9 meter hoog en dit creëert een heerlijke ruimte. Daarnaast zijn er meerdere plekken in de woning waar je goed kunt poseren voor foto’s bewijst deze advertentie. Heeft deze dame haar Brabantse vriend Roy Donders om advies gevraagd?

funda-penthouse-marilyn-monroe
Foto: Funda

Licht huis en subtiele afwerking door kunstenaar

Als je dit penthouse aanschaft, ben je eigenaar van 194 vierkante meter aan woonoppervlakte. Met 3 slaapkamers kun je genoeg gasten uitnodigen voor een logeerpartijtje. Het huis is creatief afgewerkt door kunstschilder Cornelis Le Mair en geeft daardoor meteen een unieke sfeer. Heb je nog meer ruimte nodig voor jouw spullen? Dat komt helemaal voor de bakker met een riante 980 vierkante meter aan bergruimte.

Ben je fan van het huis, maar niet van de Marily Monroe-stijl? Dan vragen we je om eventjes de eigenaresse weg te denken uit de foto’s, al is dit een lastige opgave. We vragen ons dan ook af of het om de woning gaat of dat de vrouw in kwestie de spotlights opzoekt. Hoe dan ook is zowel de eigenaresse als de woning goed onder de aandacht gebracht. Geïnteresseerd in dit extravagante huis? Dan moet je wel flink in de buidel tasten. Het penthouse staat nu te koop op Funda voor 3.450.000 euro.

funda-penthouse-marilyn-monroe-3

funda-penthouse-marilyn-monroe-1

funda-penthouse-marilyn-monroe-2