griekse, bungalows, stella
Travel

Malediven te prijzig? Deze luxe Griekse bungalows zijn perfect alternatief

Staan de Malediven ook hoog op jouw bucketlist? Dan ben je zeker niet de enige. Helaas is een reis naar deze bestemming belachelijk duur en ligt het bij de meeste mensen buiten hun budget. Deze luxe Griekse bungalows zijn dan het perfecte alternatief. Betaalbaar, dichterbij en mega luxe.

Luxe Griekse bungalows

Wakker worden aan jouw privé strand? Met zon, zee en luxe? Wie wil dat nou niet. Bij Stella Island Luxury Resort komt deze droom uit. Dit resort ligt aan de kust van het prachtige Kreta. Het is een resort voor 18+ en kinderen zijn niet welkom. Wel relaxed als je met je liefje of vrienden op vakantie bent.

Het is slechts een paar uurtjes vliegen (als het allemaal weer mag natuurlijk) en dus een stuk dichterbij dan de Malediven. De stijl is echter net zo luxe en je kunt hier ultiem ontspannen. Als je de beelden ziet begrijp je direct waar we het over hebben.

Luxe tot in de details

Het hotel heeft een groot buitenzwembad in een mooie lagunestijl. Daarnaast een mega Spa waar jij helemaal tot rust kunt komen. Zin in wat actie? Je hebt twee bars waar je je helemaal kunt uitleven. Leg eerst even een goede bodem bij het buffet of een van de a la carte restaurants.

Er zijn verschillende overblijfopties. Denk aan de volgende kamers: Island Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Premium Double Swim Up, Luxury Double Swim Up, Premium Double Pool View en Luxury Double Pool View. Van luxe tot extreeeeem luxe.

De prijzen liggen stukken lager dan in de Malediven. Bekijk hier alle opties. Hieronder hebben we alvast een aantal foto’s toegevoegd om je helemaal lekker te maken.

griekse, bungalows

griekse, bungalows 1