Travel

Zo ziet een overdreven luxe camper van 2 miljoen er uit

luxe camper dembell 2 miljoen

Nog niet op vakantie geweest? Heb je nog vrije dagen om op te nemen? Dan is deze mega luxe caravan misschien wel een leuk idee. Als het geld bij jou tegen de plinten klotst dan is dit namelijk een hele goede optie. Het Duitse bedrijf Dembell heeft namelijk een extreem luxe camper ontwikkeld.

Extreem luxe camper

Deze camper lijkt meer op een mega yacht op wielen. We hebben wel vaker mooie campers gezien, denk aan het monster van Peter Gillis. Toch valt die in het niet bij dit beest. Zowel van buiten, als van binnen, is dit de crème de la crème van de campers. Dit overstijgt zelfs elke glamping.

Het Duitse Dembell heeft letterlijk overal aan gedacht. De camper is namelijk volledig uitschuifbaar, heeft een inpandige garage en een inrichting waar je jaloers op bent. Het zal jou aan niets ontbreken in deze camper en waarschijnlijk leef je hier beter dan in jouw eigen huis.

luxe camper 2 miljoen

Toppunt van luxe

De doelgroep van deze camper is duidelijk: the rich and famous. Dit bakbeest heeft maar liefst drie uitschuifbare delen, een enorm bed en verschillende grote kamers. Dit is het type camper waar we graag een eindeloze roadtrip mee willen maken.

Het interieur hebben de Duitsers overgelaten aan Italianen. Een slimme zet als je het ons vraagt. Alles wat je ziet is op en top luxe. Denk aan schitterende transparante glazen deuren, een grote master suite, een mega bed en een heerlijke 55 inch tv. Je kunt de master suite, mocht deze te klein voor je zijn, ook nog uitschuiven.

Daarnaast heeft de camper prachtige hoge plafonds (van twee meter) , wandkandelaars, een keramisch toilet en nog veel meer luxe snufjes. Ook met een grote groep mensen kun je hier dus prima chillen en natafelen. Voor het chillen kun je koken met geweldige Miele apparatuur. Hier kun je je dus goed uitleven als chef-kok.

Bioscoopsysteem, massages en garage

Uiteraard is er ook gedacht aan een entertainment gedeelte voor de regenachtige dagen. De camper heeft namelijk een compleet bioscoopsysteem waar je eindeloos kunt Netflixen. Het bioscoopsysteem is slim ingericht en de tv in de woonkamer is ook aangesloten op de slaapkamer. Als je moe bent kijk je de film dus gewoon af in de slaapkamer.

Heb je een lange dag gehad of voor de boeg? Zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoelen zijn voorzien van een heerlijke massagefunctie. Ook is de cabine voorzien van airconditioning, wel fijn als je richting Spanje of Portugal gaat.

Was dit alles? Nope. De kers op de taart is een ingebouwde garage. Is jouw auto niet breder dan 1.77 meter, dan kun je die gemakkelijk meenemen op reis. Het enige nadeel? Dit monster kost rond de 2 miljoen euro. Nog even sparen dus!