Bekend & Beroemd

Louis van Gaal verkoopt miljoenen-appartement met portret van hem en Truus aan de muur

uxe-appartement-louis-van-gaal
(Foto: Funda)

Werken in de kamer waar Louis de selectie voor het Nederlands elftal samenstelde? Of ontbijten aan tafel waar Van Gaal zijn broodje pindakaas wegwerkte? Voor een kleine 4 miljoen euro kan dit allemaal. Louis van Gaal verkoopt namelijk zijn luxe appartement van Louis van Gaal in Noordwijk.

Je zal het trouwens weten dat je in de oude woning van Van Gaal woont. In de slaapkamer hangt namelijk een gigantisch zelfportret van Louis en Truus. Of je die bij het huis krijgt is nog wel de vraag.

Unieke locatie met droomuitzicht

Dit appartement behoort tot de crème de la crème van zijn soort. Gelegen aan de Koning Astrid Boulevard 68 in Noordwijk, biedt het uitzicht op de zuidelijkste punt van de boulevard in Noordwijk. Daarnaast heb je ook nog eens direct zicht op zee, het strand en de karakteristieke duinen. Je kunt genieten van dit prachtige landschap vanaf een van de drie balkons.

Het is hier niet alleen ruim wonen, maar biedt ook luxe en comfort. Het is volledig verbouwd en voorzien van domotica, wat zorgt voor state of the art gemak en comfort. Bij de woning hoort ook een royale garagebox met een elektrische roldeur, water, elektra en verwarming in de onderliggende parkeergarage.

luxe appartement louis van gaal zee
(Foto: Funda)

In slaap vallen met Louis en Truus

Zoals diverse media meldden moet Louis van Gaal het om gezondheidsredenen rustig aan doen. Bovendien woont hij het grootste deel van het jaar in Portugal en schijnt hij nog een extreem luxe penthouse in Nederland te hebben. Bij elkaar genoeg redenen voor onze voormalige bondscoach om dit appartement te verkopen.

Maar Louis van Gaal zou Louis van Gaal niet zijn als niet op geheel eigenzinnige wijze blijkt dat hij de bewoner is. Hoe dan? Oplettende kijkers zagen op de foto’s op Funda van het appartement in een van de slaapkamers een enorm, geschilderd portret van Louis van Gaal en zijn vrouw Truus hangen. Zie de foto hieronder. Of ze deze laten hangen? We hopen het voor de toekomstige kopers van niet!

luxe-appartement-louis-van-gaal -
(Foto: Funda)

De indeling van het royale appartement van Louis van Gaal

Enkele belangrijke cijfers: het appartement heeft een gigantische oppervlakte van ca. 214 m² en de balkons beslaan samen ongeveer 37 m². Het complex waarin het appartement zich bevindt, heeft een beveiligde entree met een video-intercom, zo staat er nooit ongevraagd bezoek aan je voordeur.

Zo hield Louis zijn fans dus altijd slim buiten. Er is een centrale hal met een lift en trappenhuis. Als kers op de luxe taart is er een privélift rechtstreeks naar het appartement zelf. Bij binnenkomst vind je een hal met garderobe en een toilet met urinoir en wastafelmeubel.

De royale woon- en eetkamer heeft een schuifpui naar het balkon met een schitterend uitzicht over zee en duinen. Er is een op maat gemaakte kastenwand met een open haard op gas. De eet- en woonkeuken is zowel luxe als royaal en heeft vrijwel alle mogelijke apparatuur. Ook hier vind je een schuifpui naar een balkon met prachtig uitzicht over de Zuidduinen.

luxe appartement louis van gaal zithoek
(Foto: Funda)

Nog meer luxe

Daarnaast is er een prachtige slaapkamer met een aangrenzende walk-in closet. De badkamer is weldadig en beschikt over een wastafelmeubel, jetstream bad en inloopdouche met sauna. Ook vanuit hier heb je toegang tot een balkon met fantastisch zeezicht. Dan is er nog een tweede slaap- werk- of studeerkamer.

Het appartement heeft energielabel A: dankzij hoogwaardige materialen en isolatie is het zeer comfortabel en volledig geïsoleerd. De vloeren zijn voorzien van Porcelanosa tegels. De vraagprijs voor het appartement is niet mals: het staat te koop voor € 3.998.000 k.k. En denk eraan dat je naast je hypotheeklasten ook nog eens € 1.045 per maand aan servicekosten betaalt.

luxe-appartement-louis-van-gaal -
luxe-appartement-louis-van-gaal -
luxe-appartement-louis-van-gaal -
luxe-appartement-louis-van-gaal -
luxe-appartement-louis-van-gaal -
luxe-appartement-louis-van-gaal -
luxe-appartement-louis-van-gaal -