Lupin Seizoen 1 Deel 2, Netflix
Film & Serie

Lupin seizoen 1 deel 2: Netflix maakt releasedatum bekend

Goed nieuws voor de liefhebbers: de releasedatum van Lupin seizoen 1 deel 2 is bekend gemaakt door Netflix. En de stijlvolle inbreker keert sneller terug dan je denkt! De Franse misdaadkomedie is een van de best bekeken series op de Amerikaanse streamingdienst. Daarnaast eindigde de laatste aflevering met een bloedstollende cliffhanger. We weten dat seizoen één deel twee in de zomer van 2021 te bewonderen is op de streamingdienst.

Lupin seizoen 1 deel 2

Het eerste deel eindigde met een superspannende cliffhanger. We zagen namelijk hoe de zoon (Raoul) van Assane werd ontvoerd door een van Pellegrini’s handlangers. Ongetwijfeld wil Pellegrini Raoul inzetten om extra invloed uit te oefenen op Assane.

Daarnaast werd Assane tijdens zijn zoektocht onverwachts geconfronteerd door rechercheur Youssef Guedira, die de link wist te leggen tussen Assane en de Lupin-boeken. Hoe deze confrontatie zal aflopen zullen we zien in het tweede deel van het eerste seizoen.

Lupin Seizoen 1 Deel 2, Netflix

Sterrencast en meer

We verwachten eigenlijk dat alle bekende castleden zullen terugkeren voor het tweede deel van Lupin. Omar Sy zal uiteraard te zien zijn in de hoofdrol van Assane Diop. Ook keert Ludivine Sagnier (8 femmes) terug als Claire en zal de rol van Raoul weer gespeeld worden door Etan Simon.

Helaas weten we nog niet precies wanneer de release van deel 2 (ook bestaande uit 5 afleveringen) gepland staat, maar onlangs weer door Netflix bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen sowieso deze zomer kunnen verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van Lupin seizoen 1 deel 2.