Lupin Deel 2, Netflix
Film & Serie

Lupin deel 2: Netflix onthult meeslepende trailer

Kijk je ook uit naar Lupin deel 2 van Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je: de eerste, volledige trailer van seizoen 2 is onthuld. Het eerste deel van de hitserie bleek een enorm succes. Ongetwijfeld heb je de eerste paar afleveringen inmiddels gebingewatcht – en houd de waanzinnige cliffhanger je nog steeds bezig. Nu hebben we hieronder de nieuwe trailer voor het vervolg.

Lupin deel 2 van Netflix

De Franstalige actieserie Lupin is in de afgelopen weken ongelofelijk populair geworden. Het verhaal gaat over Assane Diop. Toen Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet. Zijn vader zelfmoord pleegde nadat hij de gevangenis in moest. Hij werd namelijk beschuldigd van een misdaad.

Diop gelooft dat zijn vader onschuldig was en probeert tientallen jaren later zijn onschuld te bewijzen. Daardoor gebruikt hij het boek Arsène Lupin, gentleman-inbreker als inspiratiebron om zijn vader te wreken. Dit gaat uiteraard niet zonder problemen, omdat hij de corruptie te lijf moet gaan.

Lupin Deel 2, Netflix

Wat, wie en wanneer

Waarschijnlijk zullen we in Lupin seizoen 2 weer een hoop meemaken. De vijfde aflevering eindigde met een behoorlijk grote cliffhanger: terwijl Diop met zijn ex en hun zoon op vakantie gaat, wordt zijn zoon gekidnapt. Kijkers weten op dat moment al dat Hubert Pellegrini achter de kidnapping zit.

Diop zal natuurlijk weer terugkeren en wordt gespeeld door Omar Sy (The Intouchables). Daarnaast wordt deel 2 rond de zomer van 2021 gereleaset op de bekende streamingdienst. Het tweede seizoen zal opnieuw 5 afleveringen gaan krijgen. Hieronder kun je de vette trailer bekijken: