Women

Voluptueuze Luna Stevens viert de zomer in kleurrijk pikant topje

luna-stevens-kleurrijk-topje-instagram

Luna Stevens is een van de mooiste vrouwen van België, maar ze is vrijwel nooit in het land te vinden. De populaire influencer reist samen met zus Lenthe Stevens de hele wereld over om fotoshoots te doen, muziek te maken en feest te vieren. Ondertussen verrijkt ze de tijdlijnen van vele volgers met haar avonturen. De zomer is haar favoriete seizoen, en dat laat ze weten door middel van een foto op Instagram.

Ex-vriendin van voetballer Sandy Walsh

Luna Stevens is een fenomeen op social media, en komt net als Jotti Verbruggen uit België. Ze kreeg bij het grote publiek enige bekendheid door haar relatie met voetballer Sandy Walsh, een verdediger die speelt voor KV Mechelen. Ze groeide tijdens haar relatie met de sportman uit tot een voetbalvrouw waar met veel bewondering naar werd gekeken.

De in 1996 geboren influencer valt vooral door haar uiterlijk in de smaak, en ze weet op regelmatige basis een groot aantal volgers op internet te verblijden met haar voorkomen. Ze heeft van haar hobby inmiddels haar werk gemaakt, en weet flink wat geld te verdienen met social media. Ook haar jaarlijkse maankalenders gaan als warme broodjes over de toonbank. Daarnaast heeft ze ook een OnlyFans-account waar ze aardig mee weet te cashen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Luna Stevens viert zomer op Instagram

Luna Stevens is inmiddels in Nederland en België een begrip op de socials. Ze begon haar carrière op YouTube, het platform dat de Nederlandse Monica Geuze ook als springplank naar het sterrendom heeft gebruikt. Luna was destijds te zien op het kanaal Supercontent, waar ze de ideale man en relatie besprak. Ze heeft op dit moment 246K volgers op Instagram, waarmee ze naar eigen zeggen anderen wil inspireren om het beste uit hun leven te halen.

De foto’s op haar Instagram-account zijn gewaagd, maar ze is een zelfverzekerde vrouw die zichzelf graag laat zien, en daar hebben haar volgers zeker geen moeite mee. Ondertussen reist ze samen met Lenthe naar zonovergoten vakantiebestemmingen om het beste uit het leven te halen, en ze adviseert haar volgers om hetzelfde te doen, want het leven moet worden geleefd. Met de onderstaande Instagram-post laat ze in ieder geval weten dat ze klaar voor de zomer is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)