Luna Stevens en zusje Lenthe gooien foto van derriere op internet
Women

Luna Stevens en zusje Lenthe gooien foto van derrière op internet

De Vlaamse Luna Stevens vliegt samen met zus Lenthe Stevens de hele wereld over om het nuttige met het aangename te combineren. De twee populaire influencers dragen het liefste de hele dag een bikini op de mooiste vakantiebestemmingen. Luna is op dit moment in Dubai, en plaatste onlangs een foto waarop duidelijk te zien is dat ze met haar billen in het zand zit te genieten van dit uitstapje.

Twee invloedrijke influencers

Luna Stevens en haar zus zijn onafscheidelijk, en struinen de wereld af voor de mooiste plekken en de leukste feestjes. De twee plaatsen dan jaloersmakende foto’s waarop te zien is dat ze zich opperbest vermaken. We zien wel vaker zussen die met hun uiterlijk de verbazing van hun volgers weten te wekken, want de zusjes Schuur staan ook aan de top van social media, en hebben vele volgers.

In het geval van Luna gaat het dit keer om haar vakantie in Dubai, de stad waar bijna alle influencers en sterren graag komen. Ze gaat wel vaker volledig uit de kleren, maar ze besloot voor de foto’s in Dubai te kiezen voor zwemkleding. De blondine is een bekend gezicht op social media, en weet handig gebruik te maken van haar bekendheid als het gaat om het verkopen van haar jaarlijkse maankalender.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Luna Stevens deelt billen-foto op Instagram

Dat Luna Stevens ervaren is in het maken van gewaagde vakantiefoto’s was al bekend, maar ze weet zichzelf telkens weer te overtreffen. Op de onderstaande foto is te zien dat ze samen met zus Lenthe heeft genoten van een dagje op het strand van de Arabische stad. Deze twee dames behoren tot de mooiste vrouwen van België, maar ze weten op andere plekken in de wereld ook de aandacht te trekken.

Lenthe Stevens doet zoals altijd ook een duit in het zakje. Ze hebben de temperaturen in Dubai in ieder geval flink laten stijgen. Ze zorgen wel vaker voor verhitting op Instagram, daarom zijn de twee zussen uitermate populair op het platform. Luna trakteert haar 245K volgers graag op uitdagende kiekjes. De wereldreis van de twee is in ieder geval nog niet voorbij, want ze zullen binnenkort ongetwijfeld op een andere tropische locatie zijn te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)