Women

Luisinha Oliveira is de bloedmooie vriendin van Lando Norris

luisinha Oliveira

McLaren coureur Lando Norris heeft via zijn Instagram-account laten weten dat hij een nieuwe vriendin heeft. En wat voor één! De Formule 1 coureur heeft de Portugese schoonheid Luisinha Oliveira aan de haak geslagen. We nemen even een pitstop om te kijken naar deze prachtige vrouw.

Luishina Oliveira is fashionmodel

De 22 jarige Oliveira heeft onlangs een contract getekend bij het Portugese modellenbureau Central Models. We zagen op een instagram-post van Lando Norris dat de coureur haar ‘zijn sunshine’ noemt. Het is dus dik aan tussen de coureur en het fashionmodel.

Luisinha Oliveira is de zus van de Portugese actrice Beatriz Barosa, die ook een prachtige verschijning is en in verschillende films en tv-series heeft gespeeld. Nu zal ook Luisinha ook regelmatig voor de camera verschijnen, iets waar wij reikhalzend naar uitkijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Luisinha Oliveira heeft groot bereik op Instagram

Nadat Lando Norris hun relatie wereldkundig had gemaakt steeg het aantal volgers van dit prachtige model explosief. Op dit moment heeft ze 158K volgers, maar dat zal ongetwijfeld stijgen. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van deze aantrekkelijke vrouw en nemen graag een kijkje op haar Instagram-account.

Deze schone reist de hele wereld rond en poseert graag in bikini, iets wat wij alleen maar aan zullen moedigen. Met deze dame heeft Norris de race al gewonnen, Luisinha Oliveira is een ware lust voor het oog. We hebben hieronder een aantal prachtige foto’s van haar op een rijtje gezet: