Luckys Bowling Nederland is de meest luxe bowling experience van Europa
Life

Lucky’s Bowling Nederland is de meest luxe bowling experience van Europa

Bowlen met je maten is altijd super gezellig. Maar het imago rondom bowlen is natuurlijk een beetje stoffig. De bowlingbanen zien er vaak uit alsof er twintig jaar niks aan is veranderd en dat ze dat ook zeker niet van plan zijn. Een beetje sfeerloos zou je het zelfs kunnen noemen. Dat dachten ze in Warmond (Zuid-Holland) ook en besloten daarom met een heel nieuw concept te komen.

Maak kennis met Lucky Bowling. Deze hal heeft een geweldig design en brengt bowlen naar een nieuw level. Prachtig industrieel pand, heel hoog plafond en mooie details. Lucky weet precies wat sfeervol is. Ze hebben bijvoorbeeld prachtig meubilair van Dutchbone en Zuiver. Je kunt het zelfs een classy spot noemen voor een teamuitje of een date.

Ook de lounge area mag er zijn. Met meerdere Chesterfield banken en vintage afbeeldingen creëren ze een toffe look. De Leidse stadslampen maken het helemaal af. Ook qua eten zit je hier goed. Op het menu staan hoogwaardige burgers, pizza’s en heerlijke drankjes. Natuurlijk kun je je wijntje of biertje hier drinken, maar voor de liefhebbers zijn er ook goede whisky’s en cocktails. Wij kunnen niet wachten om hier onze Big Lebowski skills te laten zien. Bekijk hieronder alvast een paar foto’s van deze nieuwe hotspot.

Luckys Bowling Nederland is de meest luxe bowling experience van Europa 1

Luckys Bowling Nederland is de meest luxe bowling experience van Europa 2

Luckys Bowling Nederland is de meest luxe bowling experience van Europa