Lowlander Beer maakt bier van jouw kerstboom!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

De gezellige kerstdagen zijn weer voorbij. Dat houdt in dat we allemaal de kerstboom weer ons huis uit zetten. Meestal is het grofvuil de plek waar je de boom naartoe brengt. Waarom zou je er dit jaar niet iets goed mee doen?

Lowlander Beer heeft namelijk een beter idee voor jouw kerstboom! Vanaf 2 januari zamelt Lowlander Beer namelijk afgeschreven kerstbomen in om er hun winter IPA van 2019 van te brouwen.

‘Per jaar halen zo’n 2,5 miljoen echte bomen de kerstsfeer in huis. Het merendeels belandt na de jaarwisseling in de VERSNIPPERAAR, langs de weg of in een vreugdevuur. Wij vonden een alternatief. In bier.

Om het winterbier voor 2019 te kunnen brouwen zijn er maar liefst 600 kilo aan naalden nodig. De rest van de boom wordt echter helemaal gerecycled. De kerstbomen worden door het hele land opgehaald.

Wil jij je boom dus niet straks bij het grofvuil zetten, doneer hem dan aan Lowlander Beer. Aanmelden kan via http://www.lowlander-beer.com/kerstboom-inleveren. Bij het ophalen krijg je een flesje winter IPA

Lowlander Beer maakt bier van jouw kerstboom 03

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....