Film & Serie

Love, Death & Robots seizoen 2 vanaf 14 mei te zien bij Netflix

Love, Death & Robots Seizoen 2, Netflix

In 2019 debuteerde de anthologieserie Love, Death & Robots op Netflix. Naast een bizarre trailer voor het tweede seizoen heeft de populaire streamingdienst meer geweldig nieuws voor de diehard fans van de animatiereeks. Op 14 mei komt namelijk eindelijk Love, Death & Robots seizoen 2 naar Netflix. Wij zijn in ieder geval super hyped.

Love, Death & Robots seizoen 2

Love, Death & Robots is een anthologieserie die in 2019 op Netflix verscheen. De regisseurs David Fincher (House of Cards en Fight Club) en Tim Miller (Deadpool) hebben achttien teams de kans gegeven om een animatiefilm te maken. De filmmakers mogen hun creativiteit de vrije loop laten gaan.

Met als resultaat dat dit unieke korte films opleverde, van horror tot sciencefiction. Als een specifieke korte film tegenviel, dan stond alweer de volgende op je te wachten. De opzet is vergelijkbaar met van Black Mirror, maar dan nog diverser. Bovendien werd de serie sterk ontvangen in 2020.

Love, Death & Robots Seizoen 2, Netflix

Trailer voor seizoen 2

Voor de diehard fans van de animatieserie hebben we fantastisch nieuws. Vanaf 14 mei is eindelijk het tweede seizoen te zien op Netflix. VOLUME 2, zoals seizoen 2 genoemd wordt, is ook voorzien van een eerste, volledige trailer. Hieronder kun je alvast de bizarre trailer bekijken.

Maar daar blijft het niet bij! De Amerikaanse streamingdienst heeft namelijk ook bekendgemaakt dat fans na seizoen 2 niet opnieuw twee jaar hoeven te wachten op VOLUME 3. Het derde seizoen komt namelijk al in 2022 naar Netflix.