Living

Louis van Gaal koopt bizar penthouse van meer dan 10 miljoen euro

louis van gaal penthouse

Louis van Gaal, voormalig bondscoach van het Nederlands elftal, heeft net na het WK zijn portemonnee getrokken voor een extreem luxe penthouse in Noordwijk. Minstens tien miljoen heeft Louis over moeten hebben om dit penthouse te kopen, maar dan heb je ook wat. Maar hoe ziet het nieuwe optrekje van Louis van Gaal er uit?

Nieuwe penthouse van Van Gaal

Louis van Gaal heeft zojuist een prachtig penthouse gekocht in Residence van Oranje, een luxueus complex dat plaats biedt aan 70 appartementen met uitzicht op de zee. Het penthouse is een droom voor elke woningzoeker. Het appartement heeft slaapkamers met prachtige en-suite badkamers en walk-in kledingkasten.

Maar dat is nog niet alles. Het penthouse heeft ook riante terrassen van 196m2 op alle zonliggingen, zodat Louis samen met zijn vrouw Truus op elk moment van de dag van de zon kan genieten.

ex bondscoach louis van gaal huis

Complex vol met wellness-faciliteiten

Residence van Oranje is een luxueus complex met tal van wellness-faciliteiten om te ontspannen en te genieten. Zo kan Truus van Gaal zich vermaken in de beauty- en massagesalons voor een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling. Daarnaast hoeft ze ook niet ver te reizen voor een knipbeurt, aangezien er een hairstudio aanwezig is.

Nadat Truus een pittiger kapsel heeft gekregen, kan ze direct door met Louis naar de sauna’s, een stoombad en een jacuzzi. Mocht Louis niet kunnen zonnen in zijn vakantiehuis in Portugal kan hij ook nog een lekker kleurtje krijgen onder de zonnebanken die in dit complex staan. Als dat nog niet genoeg was is ook het grootste golfzwembad van Europa te vinden in Residence van Oranje.

louis van gaal noordwijk huis

Het prachtige Noordwijk

Noordwijk zal een leuke plek zijn voor Louis om te wonen vanwege de prachtige ligging aan de kust en de vele recreatiemogelijkheden die de omgeving biedt. De stad heeft een gezellige boulevard met tal van restaurants, cafés en winkels.

Van Gaal kan ook nog heerlijk dobberen in de zee of een balletje trappen in de duinen. Noordwijk is bovendien een goede uitvalsbasis om andere plaatsen in de regio te bezoeken, zoals Leiden, Den Haag en Amsterdam.

residence van oranje

residence van oranje noordwijk

van gaal koopt penthouse

luxe appartement van gaal