Media

Lottie Moss (zusje van Kate) gaat flink over de grens op nietsverhullende Insta-foto

Lottie Moss zusje van Kate gaat flink over de grens op Insta foto
(Foto: Instagram @lottiemossxo)

Lottie Moss, het knappe jongere zusje van topmodel Kate Moss, heeft een bloeiende carrière op social media. Het leek er even op dat ze in dezelfde voetsporen als haar zus Kate zou stappen, maar ze nam in 2021 de afslag naar OnlyFans. Lottie is uiterst succesvol op het platform. Ze geeft regelmatig een voorproefje van haar adult-content op Instagram. In dit geval trok ze voor die gelegenheid een visnet jurkje aan dat weinig te wensen overlaat.

Jongere zus van Kate Moss

Kate Moss is een legende in de modellenwereld. Het kwam dan ook voor niemand als een verrassing dat Lottie Moss al op jonge leeftijd een modellencontract kreeg aangeboden. Aanvankelijk leek ze dat carrièrepad te volgen, maar ze ergerde zich al snel aan het feit dat ze geen eigen inbreng had omtrent het maken van content. Ze hield het na wat opdrachten voor Vogue en Calvin Klein voor gezien.

Lottie besloot om het heft in eigen hand te nemen door haar eigen content te gaan creëren, pikante content. Ze werd in 2021 al gevolgd door een grote fanbase. Toen ze wereldkundig maakte dat ze foto’s in haar evakostuum op OnlyFans ging plaatsen had ze meteen talloze abonnees. Ze is ook op Instagram actief, daarop plaatst ze graag foto’s waarop ze geen bovenstukje draagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

Lottie Moss zoekt de grenzen van Instagram op

Het is niet de eerste keer dat Lottie haar 573K volgers verrast met een uitdagende foto op Instagram. Ze wist haar fans eerder te verblijden met een kiekje waarop ze in krappe nachtkleding is te zien. Op de onderstaande foto heeft ze een visnet jurkje aan. Ze zoekt met de nietsverhullende Instagram-post de grenzen van Instagram op, want ze geeft iets meer bloot dan is toegestaan op het platform.

Op een eerdere post ging Lottie Moss zelfs helemaal uit de kleren. Ze weet steeds meer volgers naar haar OnlyFans-account te lokken, die maar wat graag betalen voor haar content. Tussen haar volgers op Instagram is mannenblad Playboy ook te vinden. Of ze haar al hebben gevraagd om centerfold te worden is niet bekend. Het zal niemand verbazen als ze een dergelijk aanbod in overweging zou nemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lottie Moss (@lottiemossxo)