lord-of-the-rings-serie-amazon-prime-trailer
Film & Serie

Prime Video deelt allerlaatste trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power

De laatste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime Video is vandaag uitgebracht. In deze nieuwe trailer van meer dan twee minuten zie je de bijzonder grote omvang van Midden-aarde in zijn tweede tijdperk. Daarnaast worden de mythische en geliefde personages van Tolkien onthuld. Ze komen samen om te voorkomen dat het duistere kwaad opnieuw toeslaat in Midden-aarde. De trailer van de serie belooft veel goeds en grootsheid.

Lord of the Rings: The Rings of Power trailer

De langverwachte serie staat in begin september op het programma. De eerste twee afleveringen van The Rings of Power zijn op vrijdag 1-2 september wereldwijd te zien op Amazon Prime Video. Iedere week zal er een nieuwe aflevering beschikbaar zijn. De fans zitten al op het puntje van hun stoel en hebben de grootste verwachtingen.

Dit Lord of the Rings verhaal brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. De kijkers worden meegenomen naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken de baas waren en de grootste helden op moesten staan. De grootste vijanden en schurken die ooit uit schrijver Tolkiens pen vloeiden maken hun entree en smeden grote plannen.

lord-of-the-rings-trailer

De wereld van Midden-aarde

De serie begint in een tijd waarin relatieve vrede heerst. Een aantal bekende en nieuwe personages gaan de confrontatie aan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Het lijkt een serie te worden vol duisternis en schitterende verhalen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de serie online staat. Het is wellicht de grootste serie die ooit op de streamingsdiensten zal verschijnen en de verwachtingen zijn hooggespannen.

De trailer begint meteen sterk met een massaal gevecht. Visueel ziet het er mega sterk uit en ook verschillende grote acteurs komen voorbij. Onder andere de hoofdrolspelers Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High King Gilgalad (Benjamin Walker), de Harfoots Marigold Brandyfoot (Sara Zwangobani) en Elanor ‘Nori’-Brandyfoot (Markella Kavenagh) komen voorbij. Bekijk de epische trailer hieronder.