Lord of the Rings serie, Amazon Prime Video
Film & Serie

Lord of the Rings serie wordt de duurste serie ooit

Helaas is het nog steeds onbekend wanneer de Lord of the Rings serie te streamen is vanaf Amazon Prime Video. Recent werd ons echter duidelijk dat het om een prequel gaat, maar verder blijft het project een mysterie. Wel is duidelijk dat we binnenkort een eerste teaser kunnen verwachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten hoe de serie eruit gaat zien!

Lord of the Rings serie

De serie kost 465 miljoen dollar, die in zijn eerste seizoen twintig afleveringen krijgt. En dat is meer dan het gecombineerde budget van de trilogie die Peter Jackson begin deze eeuw mocht regisseren. De serie krijgt minimaal vijf seizoenen waarbij de kosten dus tegen het miljard aanliggen.

Toen werd de Lord of the Rings serie de duurste televisieserie ooit genoemd, maar het project heeft dat labeltje helemaal verdiend. Bovendien wil Amazon nog niet teveel informatie over de serie kwijt. Er zijn wel een aantal acteurs bekend, maar het plot is nog steeds onduidelijk.

Lord of the Rings serie, Amazon Prime Video

Acteurs en releasedatum

Afgelopen december is de sterrencast voor Lord of the Rings serie bekendgemaakt. Een daarvan is Robert Aramayo, die eerder al te zien was in Game of Thrones als de jonge Ned Stark. Ook veel van de andere acteurs hebben al in grote series gespeeld als 24, Prison Break en Arrow.

Echter is de grote vraag wanneer we de serie op Amazon Prime Video kunnen verwachten. Waarschijnlijk komt de serie pas in 2022 uit, maar er is ook nog eens kans dat we het aan het einde van dit jaar gaan zien. Inmiddels zijn de eerste opnames al afgerond. We moeten nog even geduld hebben.