livestreams_oud & nieuw
Life

Dit zijn de vetste livestreams tijdens oud & nieuw

Oud & nieuw zal dit jaar heel anders gevierd worden. Maar dat neemt niet weg dat je een bescheiden feestje kunt vieren. Dit jaar zijn er verschillende toffe livestreams georganiseerd waarmee je een eigen festival kunt creëren in jouw huiskamer. Wij hebben de twee vetste livestreams voor jullie uitgelicht zodat het een knallend einde van het jaar gaat worden.

Livestreams tijdens oud & nieuw

Geen vuurwerk, geen clubs en maximaal twee gasten uitnodigen. Als je dit een jaar geleden zou vertellen hadden we je voor gek verklaard. Het is echter de situatie waar we nu in zitten en we moeten er het beste van maken. De livestreams hieronder zijn de perfecte manier om thuis een feestje te bouwen. Cocktails en hapjes erbij en je hebt jouw eigen festival thuis.

Follow the Beat – Goodbye 2020

Op donderdag 31 december wordt via meer dan veertig streams op goodbye2020.nl afscheid genomen van het oude jaar tijdens het online thuisfestival GOODBYE 2020. Een groot aantal bekende festivals en artiesten hebben hun medewerking toegezegd aan het digitale event. Je kunt genieten van onder andere Dance Valley, Milkshake, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig en Vunzige Deuntjes.

Via een aparte privé Zoom-kamer het festival voor familie en vrienden worden gefaciliteerd. Op deze manier kun je toch met jouw hele vriendengroep samenkomen. De streams van GOODBYE 2020 zijn van 31 december, 17:00 uur tot 1 januari, 05:00 uur te bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GOODBYE 2020 (@followthebeat)

Tomorrowland

Ook het epische festival Tomorrowland gaat een online oud & nieuw feest organiseren. Tomorrowland weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen. In alle 27 tijdzones ter wereld wordt een livestream uitgezonden. op 4 digitale podia staan meer dan 25 artiesten.

Onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Joris Voorn, Dimitri Vegas & Like Mike, Charlotte de Witte en Diplo maken hun opwachting. Tomorrowland wil er een magisch einde van 2020 van maken en belooft ons een ‘spectaculaire en meeslepende ervaring’, zo lezen we in het persbericht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tomorrowland (@tomorrowland)

Je kunt feesten van 20.00u tot 3.00u en gaat dus dansend het nieuwe jaar in. Tickets zijn alleen te koop via de website van Tomorrowland en kosten € 20,-. Wat je ook gaat doen deze oud & nieuw, we hopen dat je een knallend einde hebt van dit bijzondere jaar.