Lisa van Zuylen van Love Island is een prachtige verschijning
Women

Lisa van Zuylen van Love Island is een prachtige verschijning

Lisa van Zuylen laat onze harten smelten met haar prachtige verschijning. We kennen haar allemaal als deelneemster van Love Island, maar daar heeft ze de ware niet gevonden. Dat geeft ons mooi de kans om uitgebreid kennis te maken met deze beeldschone vrouw en voormalige caissière.

Van Albert Heijn tot Love Island

Lisa deed mee in het tweede seizoen van Love Island, waar ze een tijdje met Thijs een koppel vormde. Maar er waren meer kapers op de kust die deze schone wilden veroveren, en geef ze eens ongelijk. Maar het avontuur strandde helaas. Maar zoute tranen hoeven niet van lange duur te zijn, want ze is druk bezig met het verbreden van haar horizon.

De 21 jarige blondine is geboren in Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Mijdrecht. Ze werkte eerst bij Albert Heijn, maar tegenwoordig is ze te vinden in The Harbour Club in Vinkeveen. Reden genoeg voor een drankje zullen we maar zeggen!

Finaliste Miss Nederland 2019

Lisa studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam media en communicatie en deed mee aan de Miss Nederland-verkiezingen in 2019. Ze werd finaliste, maar won de verkiezingen helaas niet. Daar zijn wij het uiteraard niet mee eens. Ze hoopt op een doorbraak op televisie, wat wij zeker zullen aanmoedigen, want we willen meer zien van deze bloedmooie meid.

Lisa heeft een tijd een relatie gehad met profvoetballer Giovanni Troupee, maar deze romance hield geen stand. Haar echte grote liefde is haar pomeriaan ‘Beer’. De twee zijn onafscheidelijk en daarom wordt Beer regelmatig geknuffeld door Lisa, the lucky bastard.

Lisa van Zuylen Instagram

Deze mooie dame heeft uiteraard ook een goed gevuld Instagram account. Hou haar Insta in de gaten, want we gaan zeker nog veel zien van deze jonge ambitieuze blondine. Ze heeft overigens ook een Youtube kanaal waar ze haar kijkers meeneemt in haar sprankelende leventje. Bekijk een kleine greep uit haar foto’s hieronder!