Media

Lionel Messi verslaat het ei met de meeste likes op Instagram

lionel messi likes ei instagram

Kennen we nog het ei dat miljoenen likes binnenhaalde op Instagram begin 2019? Lange tijd was dit de meest gelikete foto op Instagram. Dit record is echter verbroken door Lionel Messi. De kersverse wereldkampioen voetbal mag zich nu ook kampioen op Instagram noemen. Maar met welke foto ging Messi eigenlijk zo viraal?

Ei met miljoenen likes

In 2019 plaatste Chris Godfrey een foto van een ei met als doel om meer likes op Instagram te krijgen dan het record dat toen in handen was van Kylie Jenner. Het ei werd snel populair en binnen een paar dagen had het al miljoenen likes, waardoor het uiteindelijk de meest gelikete foto op Instagram werd.

Lange tijd werd gedacht dat niemand het ei zou inhalen. Echter kwam Cristiano Ronaldo toch erg dicht in de buurt. Ronaldo posseerde samen met Lionel Messi voor een advertentie voor Louis Vuitton. Deze legendarische foto vergaarde snel miljoenen likes en leek kans te maken om het ei in te halen. Messi wilde uiteraard niet dat zijn grote rivaal de meeste likes zou krijgen op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Lionel Messi scoort record met meeste likes op Instagram foto

Om de meeste likes op Instagram te krijgen moest Messi wel eerst het WK winnen. In de WK-finale tussen Argentinië en het Frankrijk van Kylian Mbappé wist de kleine Argentijn bepalend te zijn en zijn land naar de overwinning te schieten.

De kersverse wereldkampioen plaatste vervolgens een foto met hemzelf en de wereldbeker. Veel mensen waren enorm blij voor Lionel en gaven de foto een like. Binnen enkele dagen passeerde de dribbelkoning het ei als meest gelikete foto op het sociale media platform. Veel mensen proberen nu weer het ei de meest gelikete foto te maken, echter lijkt dit het ei Messi voorlopig niet meer in te gaan halen.

lionel messi meeste likes instagram