Linnebel verrast volgers met pikante Halloween pakjes
Women

Linnebel verrast volgers met pikante Halloween-pakjes

Lindsey van der Hoeven, op de socials beter bekend als Linnebel, is helemaal klaar voor Halloween. De populaire influencer heeft wat leuke setjes in Halloween-thema aangeschaft, en haar vele volgers zijn de gelukkigen die de pakjes mogen keuren. Linnebel weet het griezelige feest zonder moeite een sexy uitstraling te geven. Wij als vakjury laten ons graag verrassen, dus namen we even een kijkje.

De ultieme droomvrouw

We hebben al vaker aandacht besteed aan de prachtige looks van deze ultieme droomvrouw. Ze is al jaren onze grote liefde, daarom zijn we weer blij verheugd dat deze mooie verschijning op onze tijdlijn voorbijkomt. De knappe brunette is dagelijks druk met haar bedrijfje in alternatieve en holistische gezondheid, ze is dus niet alleen mooi en betoverend van buiten, maar ook van binnen.

Het is duidelijk te zien dat Linnebel veel in de sportschool te vinden is, want ze heeft een fantastisch lichaam. Het is dan ook niet zonder reden dat ze samenwerkt met een bedrijf in voedingssupplementen. Ze liet afgelopen zomer al haar zongebruinde lichaam zien op Instagram, maar deze dame ziet er niet alleen maar goed uit in bikini. Ze weet ook hallowee-setjes griezelig mooi tot zijn recht te laten komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel

Linnebel showt pikante Halloween-setjes op Instagram

In de onderstaande video zien we de aantrekkelijke influencer een aantal halloween-setjes passen en vraagt haar volgers om hun mening. In het onderschrift vraagt ze hen om te kiezen tussen vier verschillende pakjes, die aan de tag te zien afkomstig zijn van FashionNova. Het bericht krijgt veel likes en comments, waaronder die van de eveneens knappe Vitória Karolinne.

Wat denken jullie? Welk pakje staat deze mooie meid het beste? Wat ons betreft mag ze tijdens Halloween langskomen om samen een goede film te kijken, al vermoeden we dat onze aandacht dan vaker naar haar gaat dan naar de film. Linnebel is onze favoriet, en dat laten we graag weten want ze is werkelijk prachtig. We hopen dat we haar weer snel tegen mogen komen op onze tijdlijn, want daar worden we vrolijk van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel