lingerie kopen vriendin
Life

Zo kies en koop je de perfecte lingerie voor je vriendin

Als je een origineel cadeau voor je vriendin wilt kopen dan is een leuk lingerie-setje altijd een inkoppertje. Door haar lingerie cadeau te geven laat je haar weten dat je haar sexy vindt. Daarnaast krijg jij het ook warm als je haar in de door jou gekozen lingerie ziet flaneren. Maar hoe kies je de juiste maat? En hoe weet je welke kleur ze het mooiste vindt? Wij hebben een aantal handige tips waarmee je zeker gaat slagen.

Lingerie kopen voor je vriendin

Lingerie kopen is niet alleen geschikt voor Valentijnsdag, want je kunt haar ook een leuk setje als kerstcadeau geven. Jij wilt ervoor zorgen dat ze zichzelf vrouwelijk en zelfverzekerd voelt, want dat is jouw taak als haar geliefde zijnde. Maar geef toe, in je eentje op de lingerieafdeling van een kledingwinkel rondwandelen is niet je favoriete dagbesteding, toch? Dus hoe ga je dat aanpakken?

De meest gemaakte fout die mannen maken bij het uitkiezen van lingerie is de cupmaat. Mannen zijn snel geneigd om een maat te groot te kiezen, wat ze niet altijd in dank wordt afgenomen. Ook het setje zelf mag subtiel worden uitgekozen, want mannen kiezen graag iets dat hun eigen fantasie prikkelt. Zij moet zichzelf mooi voelen in het setje, dus kies je iets waarvan je weet dat ze er zich comfortabel in voelt. Lees hieronder een aantal handige tips.

lingerie dames

1. Kijk in haar kledingkast

Als je haar cupmaat wil weten, of haar favoriete kleur of materiaal, dan kijk je gewoon even in haar kledingkast. Als je geluk hebt dan kun je de maat gewoon van haar beha’s aflezen. Dan weet je in ieder geval dat je de juiste cupmaat weet als je een setje uit gaat zoeken. Je kunt ook zien wat voor lingerie ze over het algemeen draagt als je in haar kast snuffelt.

2. Kies voor goede kwaliteit

Aan goede lingerie hangt een prijskaartje. Als jij wilt dat jouw cadeau in goede aarde valt dan kun je niet aankomen met een goedkoop setje, want dat gaat ze niet dragen. Het moet goed zitten, de kwaliteit van het materiaal moet prima zijn, en ze moet zich er vooral vrouwelijk in voelen. Dat gaat niet lukken met een setje van een paar tientjes.

3. Dit moet je absoluut niet doen

Als je de plank volledig mis wilt slaan dan koop je lingerie waarin ze zich ‘goedkoop’ voelt. Daarom kun je beter subtiel vragen wat ze het liefste draagt. Ze heeft niets aan een setje dat over het algemeen alleen op kinky feesten wordt gedragen. Té sexy is dus niet goed, het mag er best verleidelijk uitzien, maar zij moet er in lopen, dus met die gedachte kies je het uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

4. Zorg ervoor dat ze het dagelijks kan dragen

Vrouwen dragen beha’s zonder cup of een slipje zonder kruis alleen op speciale avonden in jullie slaapkamer. Je moet iets uitkiezen wat voor haar het lekkerste zit, niet hoe jij haar het liefste ziet. Het mag er best sexy uitzien, maar het moet vooral praktisch zijn. Er zijn best setjes te vinden die beide voldoen aan deze criteria.

5. Laat je adviseren

Als iemand weet hoe het voelt om een vrouw te zijn dan is het een vrouw. Laat je dus adviseren door een vrouw. Als je een speciaalzaak voor lingerie binnenloopt dan zijn er vast professionele verkoopsters te vinden die jou graag van advies voorzien. Als je haar maat en lievelingskleur weet dan kun je bijna niet meer stuk lopen.

6. Toon oprechte waardering

Als ze jouw cadeautje aantrekt dan is het belangrijk dat je haar laat weten dat ze er mooi uitziet in het setje. Het slechtste wat je kunt doen is een ongeïnteresseerde houding aannemen, of ronduit zeggen dat het haar niet staat. Als jij haar complimenteert met haar uiterlijk dan zal ze zichzelf gewaardeerd en sexy voelen, en dat is wat je wilt.

lingerie beha