lingerie kopen vriendin tips
Life

Valentijnsdag: zo koop je de beste lingerie voor je vriendin

Valentijnsdag is de dag van de liefde. De dag waarop je als man uit je mancave moet komen om aan je vriendin te laten zien dat ze ook wat aandacht verdient. Een leuk cadeau om jouw liefde voor haar tastbaar te maken wordt altijd wel gewaardeerd. Maar wat koop je dan? Een strijkplank of een emmer met een dweil wordt afgeraden. Lingerie daarentegen laat beide harten sneller kloppen, ideaal.

Lingerie kopen voor Valentijnsdag

Maar waar moet je op letten bij het kopen van lingerie voor aankomende Valentijnsdag? Je loopt niet zomaar even een lingeriewinkel binnen en trekt de eerste de beste string van het schap en klaar. Nee, vrouwen en kledingmaten zijn delicate kwesties. Gelukkig heb je ons, wij slepen je door deze hel heen met deze 5 handige tips.

Lees ook: 7 cadeautips om dit jaar Valentijnsdag te overleven

1. Observeer haar

Er is sowieso wat mis als je weet te vertellen wat voor pakje jouw avatar op Fortnite aan heeft, maar je geen idee hebt hoe je vriendin er in lingerie uitziet, maar dat terzijde. Observeer je vriendin. Wat draagt ze graag voor lingerie? Welke kleur? Draagt ze strings of onderbroeken?

Als je weet van wat voor soort lingerie ze houdt dan ben je al een stap in de juiste richting. Dan kun je gericht gaan zoeken. Een kijkje in de lade van haar ondergoed kan ook helpen.

2. Weet welke maat je moet hebben

Je kunt een lingerie winkel binnenstappen en zeggen dat je een BH nodig hebt voor een paar grote koplampen, maar dan kom je gegarandeerd thuis met de verkeerde maat. Een BH moet op alle fronten passen en ondersteunen. Fotografeer daarom de labeltjes van de BH’s die ze veel draagt, dan kom je in de winkel een stuk verder.

Kom niet zomaar aan met een maximizer of push up BH op Valentijnsdag, want dan vraagt ze het jaar erop om een borstvergroting. Subtiel informatie vergaren of ze dit soort BH’s graag wilt hebben is verstandiger. Het is even een werkje, maar ze zal je dankbaar zijn.

lingerie kopen vriendin valentijn

3. De stijl waar ze zich lekker bij voelt

Als je een beetje interesse in je vriendin hebt dan kun je wel inschatten van welke stijl ze houdt als het gaat om lingerie. Een geitenwollen BH dat je moeder heeft gemaakt zit misschien wel warm, maar sexy zal ze zich er niet door voelen. Daarom is het goed om gedegen research te doen naar de stijl waar ze zich op en top vrouw bij voelt.

De stijl mag best wel wat sexier zijn dan wat ze normaal koopt. Het is een keer wat anders en stiekem vinden ze het wel leuk om te krijgen. Valentijnsdag is bij uitstek de beste dag om een extra kaarsje aan te steken als ze jouw cadeautje gaat passen.

4. Kies het juiste moment uit op Valentijnsdag

Het cadeautje op Valentijnsdag is leuk, maar je moet ook weten wanneer je het aan haar geeft. Een lingeriesetje op de eettafel gooien wanneer jullie met het gezin aan de boerenkool zitten is een ongeschikt moment. Met zulke slechte timing haal je gegarandeerd de magie van het cadeautje af en dan heb je al die moeite voor niets gedaan.

Wees creatief en onvoorspelbaar, bouw een moment om het geven van jouw cadeau heen. Een leuk muziekje, glaasje wijn, kaarslicht, dat is een stuk beter dan het lingeriesetje even tussen neus en lippen doorgeven als je bezig bent met het repareren van je auto.

valentijnsdag 3

5. Upgrade je cadeau met accessoires

Als je de bovenstaande tips hebt gevolgd dan zit je goed. Maar als je jouw cadeau voor Valentijnsdag extra wilt upgraden dan doe je er wat accessoires bij. Een paar jarretels bijvoorbeeld, of een paar mooie kousen die perfect bij het setje passen. Denk erom dat je koopt wat zij mooi vindt, niet waar jij haar graag in ziet, dat komt een andere keer wel.

Het is de bedoeling dat je lingerie voor haar koopt waar ze zichzelf zelfverzekerd en sexy in voelt. Jouw wensen zijn op de dag van de liefde ondergeschikt. Als je deze 5 tips volgt dan kan jouw Valentijnsdag niet meer stuk. Heel veel succes!