Linnebel bikini instagram
Women

Lindsey van der Hoeven blaast volgers weg met bikini-shoot op Bali

De altijd zongebruinde Lindsey van der Hoeven, beter bekend als Linnebel, heeft haar volgers weer eens verrast met een foto op Instagram waar de zomer vanaf spat. Terwijl wij al klappertandend naar ons werk gaan ligt de aantrekkelijke brunette in de zon op Bali. Gelukkig deelt ze haar hartverwarmende foto’s op social media, zodat we toch een beetje dat gewilde zomergevoel kunnen ervaren.

Model en influencer op Bali

Als je ergens mooie plaatjes kunt schieten voor je werk als model en influencer dan is dat op Bali. Dit eiland is zeer populair onder Digital Nomads omdat er belastingvrij gewerkt kan worden. De knappe brunette is een uiterst succesvolle influencer en werkt samen met verschillende merken, waaronder een bedrijf in voedingssupplementen. Ze is ook regelmatig te bewonderen in zwemkleding.

Lindsey is prachtig van buiten, maar ook van binnen straalt ze van de positieve energie, en dat deelt ze graag met anderen. Ze woont op party-eiland Ibiza, waar de knappe Yolanthe Cabau ook vandaan komt, maar ze is regelmatig op het zonovergoten Bali te vinden. De brunette reist dus van tropisch eiland naar tropisch eiland voor haar werkzaamheden, wat ze zonder twijfel combineert met een juiste dosis plezier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel

Linnebel deelt persoonlijke groei op Instagram

Naast haar werkzaamheden als model en influencer is Linnebel ook een holistische therapeut, en weet als geen ander hoe ze positieve energie kan laten groeien. Als ze niet aan het werk is dan ligt ze in een bikini op het strand te genieten van haar vrije leven onder de zon. Misschien kan ze een keer een sessie met Michael Pilarczyk doen, want hij weet ook hoe belangrijk innerlijke groei is.

Lindsey van der Hoeven is dus mooi van binnen en van buiten. Daarom besteden we graag wat extra aandacht aan deze stralende vrouw. Ze plaatst regelmatig adembenemende kiekjes op haar Instagram account, waar ze maar liefst 224K volgers heeft. Deze brunette is een droomvrouw die haar droomleven leidt, en wij kijken graag even mee als ze weer een van haar prachtige foto’s online plaatst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel