Media

Lil Kleine moet na scheiding twee absurd dure horloges afstaan aan Jamie Vaes

lil kleine jamie vaes horloges

Na het scheiden hoort natuurlijk het proces van spullen verdelen. Lil Kleine had dit waarschijnlijk graag anders gezien aangezien hij twee horloges aan zijn ex Jamie Vaes moet geven. Maar wat moeten Jorik Scholten en Vaes allemaal verdelen onder elkaar en hoezo heeft Jamie recht op twee horloges?

Twee peperdure horloges

Na de scheiding tussen Jorik en Jamie waren enkele spullen in beslag genomen die ze moesten zien te verdelen onder elkaar. Aangezien dit niet is gelukt, heeft de rechter nu besloten wie het recht heeft op welke spullen. Naast de horloges zijn ook dingen als servies en huishoudelijke spullen verdeeld.

In totaal waren er drie horloges in beslag genomen die mogelijk van Jamie Vaes waren. De rechter heeft besloten dat Jamie recht heeft op twee van de drie horloges. Het gaat hier om een horloge dat Jorik aan Jamie heeft gegeven na de bevalling van hun zoontje, Lío. Het andere horloge dat naar Vaes gaat is het horloge dat Lil Kleine cadeau heeft gedaan aan zijn zoontje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Een duur grapje

Ondanks het liefdesverdriet wordt Vaes hier financieel gezien wel een stuk gelukkiger van. Het horloge van Lío is namelijk een Audemars Piguet Royal Oak, dit horloge is meer dan € 50.000 waard. Het horloge voor Jamie was een Rolex, wat ook niet bepaald het allergoedkoopste horloge is. Afhankelijk van het model betaal je al snel meer dan € 10.000 voor een Rolex.

Jamie wilde ook nog een derde horloge claimen. Volgens haar kreeg ze deze Rolex als verjaardagscadeautje van Lil Kleine. Echter is hier te weinig bewijs voor volgens de rechter, waardoor Scholten de eigenaar blijft van dit klokje. Voor de andere twee horloges was wel voldoende bewijs, vooral door posts op Instagram die duidelijk maakte dat de twee andere horloges cadeautjes waren. Gelukkig is dit voor Lil Kleine slechts een klein onderdeel van zijn horloge collectie die meer dan 1 miljoen euro waard is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)