Audemars Piguet Lil Kleine
Geld & Carrière

Lil Kleine geeft zijn 1-jarig zoontje een Audemars Piguet cadeau

Lil Kleine is niet vies van een beetje geld uitgeven. Op zijn Instagram is zijn exorbitante levensstijl te volgen en stiekem genieten we hier wel van. Gister deed hij een wel hele bijzondere aankoop: een exclusief Audemars Piguet horloge voor zijn 1-jarige zoontje Lio Zion.

Zoontje van Lil Kleine stunt nu al

Het gaat om een kleine versie van een zogenoemd Royal Oak-model van het Zwitserse merk Audemars Piguet. Lio loopt er normaal al goed bij, met dit horloge is hij waarschijnlijk de jongste AP-eigenaar ter wereld. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met stunten.

Lio heeft een zilverkleurig exemplaar gekregen met gouden details en flink wat diamantjes. Of hij zelf liever een Spider Man horloge wilde is nog niet bekend. Lil Kleine z’n motto is: “Liever verwend dan verwaarloosd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Amsterdam Vintage Watches

Het horloge komt van het bekende Amsterdam Vintage Watches. Dit bedrijf, gerund door Jasper Lijfering, is de baas op het gebied van mooie vintage horloges. Amsterdam Vintage Watches verkoopt onder andere Rolex, Patek Philippe en dus Audemars Piguet. De grootste merken als het gaat om horloges.

De exacte prijs van dit exemplaar is bij ons niet bekend. Een normale AP kost al snel tussen de 5 en 30 duizend euro, met uitschieters naar de 100 duizend euro. Zit jij nog wat krapper bij kas en ben je toch op zoek naar een tof horloge? Check dan deze fitness watch.