Lil Kleine horloge collectie
Geld & Carrière

Lil Kleine heeft een dikke horloge collectie met een waarde van meer dan €1 miljoen

Als iemand veel aan het stunten met munten is, is het Lil Kleine wel. Hij komt vaak in het nieuws en niet altijd op de meest positieve manier. Je kunt van hem vinden wat je wilt, zijn horloge collectie is van hoge kwaliteit. Inmiddels heeft de 26-jarige artiest een mooie collectie, met een waarde van boven de 1 miljoen euro.

Lil Kleine weet hoe laat het is

Lil Kleine, echte naam Jorik Scholten, is al jaren succesvol aan de weg aan het timmeren. Hij is een van de grootste rappers van het land en zelfs over de grenzen heeft hij succes. Dit viert hij op grote schaal en hij is niet vies van een beetje smijten met geld.

Een van zijn duurste hobby’s is het verzamelen van horloges. Hij heeft inmiddels verschillende horloges van Rolex, Richard Mille en Patek Philippe. Allemaal A-klasse horlogemerken van het hoogste segment. Wij hebben de dikste horloges van de rapper op een rijtje gezet.

Richard Mille RM 010

Richard Mille is onder horlogeliefhebbers een bekende naam. Ze zijn minder bekend onder het grote publiek, maar zijn van enorme waarde. Hij rapt in verschillende nummers over zijn Richard Mille. Het horloge om zijn pols is de Richard Mille RM 010 Black Night. Prijs? Zo’n 85.000 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Roley Day Date

De Day Date is een klassiek horloge onder rappers en verzamelaars. Iedere echte liefhebber heeft er regelmatig eentje om de pols. Jorik heeft de Rolex Day Date in champagne-gold. Voor dit horloge tik je ongeveer 40.000 euro af.

Patek Philippe Nautilus Jumbo

Een Patek Phillippe kan natuurlijk niet ontbreken in een volwaardige collectie. In een van zijn nummers rapt hij dat dit z’n favoriete ‘klokkie’ is. Kleine heeft zelf, onder andere, de gouden versie. Schade? Ongeveer 100.000 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Audemars Piguet Royal Oak

Ook de Royal Oak is een van de favorieten van Lil Kleine. Dit is een klassiek horloge met een stijlvolle uitstraling. Zijn editie kostte hem rond de 30.000 euro.

Rolex voor Lio Zion

Jorik verwend, naast zichzelf, ook graag zijn geliefden. Hij kocht onder andere een Rolex voor alle gastoptredens tijdens zijn uitverkochte Ziggo Show. Daarnaast kocht hij een Rolex voor zowel zijn vader als zijn vriendin Jamie.

Ook vond hij het de hoogste tijd om een duur horloge aan te schaffen voor zijn 1-jarige zoontje Lio Zion. Hiermee werd hij de jongste Audemars Piguet eigenaar.

Lil Kleine horloge collectie

Volledige collectie van Lil Kleine

Uiteraard zijn dit lang niet alle horloges van Lil Kleine. Bij elkaar schatten we de waarde van alle horloges boven de €1 miljoen euro. In het filmpje hieronder pronkt de Amsterdammer op typische wijze met een aantal van zijn klokken. Eerlijk is eerlijk, op zo’n collectie mag je best trots zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=p6Z8K1YTaaU