Women

Video: Lies Zhara past haar nieuwe bikini’s op Tiktok

Lies Zhara
Lies Zhara neemt volgers TikTok mee zwemkleding passen. Afbeelding: Instagram @lies_zhara

Lies Zhara is op dit moment een van de invloedrijkste influencers van ons land, en weet hoe ze de aandacht van haar volgers vast moet houden. Dit doet ze veelal door het posten van foto’s waarop ze in zwemkleding onder de zon ligt te bakken. In dit geval heeft ze besloten om haar fans op TikTok mee te nemen naar de kledingkast, en ze showt elke bikini die er te vinden is.

Een wereldburger uit Haarlem

De influencer werd in 2001 geboren in Haarlem, maar daar is ze niet opgegroeid. Toen haar ouders gingen scheiden verhuisde Lies naar Noorwegen, waar ze opgroeide op een boerderij. Door haar liefde voor dieren is ze al jaren veganist, en moet er dan ook niet aan denken om een stukje vlees zoals een gouden steak op haar bord te krijgen. Ze vertoeft graag in Dubai, waar dit een delicatesse is, maar ze bestelt daar toch liever een salade.

Lies Zhara reist de hele wereld over, en plaatst jaloersmakende kiekjes van zonovergoten vakantiebestemmingen op de socials. Zo was ze enige tijd geleden op Aruba te vinden, het paradijselijke eiland waar Suzanne Schulting ook graag op het strand ligt. Door al die vakanties heeft Lies inmiddels een flinke verzameling zwemkleding in haar kledingkast liggen. Ze besloot onlangs om alle bikini’s nog een keer te passen, en nam haar volgers op TikTok mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara past zwemkleding met volgers op TikTok

Op de foto’s die ze op social media plaatst is Lies Zhara vaak te zien terwijl ze een bikini draagt. Ze flaneerde in januari van dit jaar nog in een mooi exemplaar op de stranden van Mexico. De uitermate populaire influencer heeft een fanbase van 473K volgers op Instagram, en 464K volgers op TikTok. Alle ogen zijn dus op haar gericht als ze haar oude bikini’s gaat passen in de onderstaande video.

De influencer weet hoe ze de temperaturen op de socials moet laten stijgen, maar dat is geen probleem voor een dame die het liefste de hele dag in de zon loopt. Ze weet ook hoe ze merken aan zich moet binden, want ze werkte enige tijd samen met Hunkemöller, het lingeriemerk waar Juultje Tieleman ook een collab mee heeft. Lies Zhara staat aan de top van social media in Nederland, en deze video laat zien waarom dat zo is.

@lies_zhara part 9| van al mn zomer kleding uitzoeken🫶🏼 today: bikinis deel 3 #foryou #closetorganization #summer #bikinihaul ♬ original sound – Lies Zhara

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)