Lies-zhara-vakantie-foto-instagram
Women

Lies Zhara trakteert haar volgers op pikante bikini-foto op vakantie

Lies Zhara is en blijft een van onze favoriete influencers. Deze prachtige blondine is de afgelopen jaren steeds bekender geworden. Dit komt door haar unieke content, grappige insteek en bloedmooie lichaam. Lies Zhara geniet momenteel van de Griekse zon en deelt dit met haar volgers. En geloof ons, hier ga je heel erg blij van worden. De blondine weet hoe zee haar volgers moet trakteren, en ook wij zijn niet de beroerdste om dat hier te delen.

Lies Zhara: razend populaire influencer

We schreven al eerder een artikel over deze prachtige meid. Lies staat al sinds haar 18de in de schijnwerpers, aangezien ze toen meedeed aan de Miss Beauty van Noord-Holland. Sindsdien is ze een van onze favorieten en volgen we haar stappen op social media. Ze timmert lekker aan de weg op Instagram en Tiktok. Op Insta heeft ze inmiddels al 482K volgers.

Al dat harde werken moet natuurlijk wel beloond worden. Momenteel geniet ze van een heerlijke vakantie op het Griekse Zakynthos, een schitterende eiland met azuurblauwe zee. Ze vond dit een mooi moment om een matchende bikini uit de kast te trekken en showen met de wereld. Om de spanning op te bouwen eerst een ander leuk kiekje van Lies op de Malediven:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies geniet van welverdiende vakantie

Zakynthos is een van de mooiste eilanden van Europa. Met prachtige stranden, azuurblauwe zee en een schitterende Lies Zhara die daar rond huppelt. Momenteel schijnt het het allermooiste eiland van Europa te zijn.

Hoewel ze het niet nodig heeft vonden wij het tijd om Lies vandaag extra in het zonnetje te zetten. Jullie kunnen meegenieten dus dit is een pure win-win situatie. Deze bikini staat haar ongekend goed, toch? Wat vinden jullie?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)