Women

Lies Zhara in uitdagend bovenstukje zorgt voor extra hitte bij terrasgangers

lies-zhara-pizza-foto-instagram
Foto: Instagram @lieszhara

Het heeft influencer Lies Zhara niet meegezeten de afgelopen week. Lies raakte namelijk betrokken bij een auto-ongeluk op de snelweg. Gelukkig kwam ze er zonder kleerscheuren vanaf en heeft ze nu de tijd om even bij te komen tijdens een vakantie. Daar neemt ze uitgebreid de tijd om onder het genot van een pizza haar heftige week te delen met haar vele volgers op social media.

Vakantie als hobby

Lies Zhara is tegenwoordig prominent aanwezig op de socials, en deelt daar vrijwel dagelijks updates over haar leven. Soms doet ze dit met collega-influencers, zo was ze enige tijd geleden nog met Juultje Tieleman te zien op een Instagram-post. Ze deelt ook graag foto’s van haar vele vakanties. Lies is een liefhebster van zon, zee en strand, en zoekt daarom de warmste vakantiebestemmingen ter wereld op.

Ze was onlangs nog op de Mexicaanse stranden te vinden, waar ze lekker aan het bijkomen was van haar drukke leventje. Vakantie is voor de influencer het ultieme geluk, en daar geniet ze dan ook volop van. Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is blijkt uit het feit dat ze de afgelopen week een aantal heftige dingen heeft meegemaakt, en dit heeft ze met haar volgers gedeeld door middel van een post op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara deelt heftig verhaal met volgers op Instagram

Lies Zhara is op dit moment op vakantie in Italië, en deelt dit met haar 472K volgers op Instagram. Ze noemt de post zelf een ‘expectation vs reality-post’, want het leven van een influencer is niet altijd wat het lijkt. In de caption staat te lezen dat ze een week voordat ze op vakantie ging betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk, maar daar bleef de ellende voor de influencer niet bij.

Toen ze in Italië aankwam, werd haar handtas met haar persoonlijke spullen gestolen. Ze heeft zich een paar dagen miserabel gevoeld, maar ze ziet het nu weer van de positieve kant, en heeft een terrasje op Sicilië gepakt om alles even te vergeten. Lies Zhara geniet naar eigen zeggen optimaal van haar pizza, en haar volgers genieten van haar, want de bewuste post krijgt talloze likes en reacties, waaronder een hartje van Marijn Kuipers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)